Sevdiğimle Aramı Düzeltme Duası İstiyorum


Sevdiğinizle aranızdaki sorunları halledip daha güzel bir ilişki için dua arıyorsanız aşağıdaki duayı deneyebilirsiniz. Bu dua ile sevdiğiniz sizinle ilgili bütün problemleri unutur ve sizi sonsuz sever.
Bismillahirrahmanirrahim huvel kadirü vel kahirun hemudin el cebbar ya hayyu ya kayyum ya rabbim.

Bu duayı sevdiğinizin saç teline 21 defa okuyun ve saç tellerini onun yastığının içine koyun.

Bir önceki yazımız olan Erkeklerden Korunmak İçin başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.


8 Yorum

sevinc (21 Temmuz 2015)

Selam. sevdiğim erkeğin saç tüğüne duayı okuduktan sonra kendi yastığıma koysam olurmu? onunla birlikte yaşamıyoruz yastığına koyamicam o yüzden

Cevapla

övünç (14 Mayıs 2018)

Mrhabalaar eşimle eften püften nedenlerle ayrılmıştılk internetten olcay beyi buldum sağolsun herşeyi en ince ayrıntısına kadar izah etti bende ona güvendim yaptırdım işlemin oldu eşimle tekrar birlikteyiz şuanda olcay bey tutan işlemin etkisinin ömür boyu sürdüğünü söyledi onada güveniyorum Allahın izniyle olacağına inanıyorum bende medyum olcay beyi tavsiye ederim..

Cevapla

Turhan (24 Haziran 2018)

Merhaba, ben 25 yaşındayım beş senedir beraber olduğum biri vardı geçenlerde benden ayrılmak istediğini söyledi neden böyle bir şey yaptı anlam veremiyordum ama hala onu çok seviyorum bana dönmesi bağlanması hatta evlilik yoluna gitmesi için olcay hocayla çalışmalar yaptırdım gerçekten çok faydalı oldu memnun kaldığımı dile getirmek istedim.

Cevapla

deniz (22 Temmuz 2018)

Olcay hocamla yaptığım baglama vefki 27. Günümde tuttu. İnternette araştırırken karşıma çıkan Olcay hocam benim ailemin yuvamı kurtardı.Allah ondan razı olsun. Eşim benden sogumustu ne yaptıysam geri döndürememistim son çare olarak Olcay hocayla vefk işlemi denemistim ve geçen hafta 27. Günümde vefk tuttu.Guvenebilirsiniz

Cevapla

oğuz (01 Ağustos 2018)

Merhaba arkadaşlar. Ben 33 yaşındayım işlerim yılladır rast gitmedi hepbkit kanaat gecindim.karımı ve cocuklarımı yeterince mutlu edemedim karım kısmetimin kapalı olduğunu bana hatırlattıktan sonra hemen çare aradım. En sonun da Olcay hocamla tanıştım. Allah bir değil bin kere razı olsun. Şimdi şükürler olsun işim yoluna girdi.

Cevapla

ahmet (30 Aralık 2018)

Selam arkadaşlar ben olcay hocaya bebek çalışması yaptırdım hocam bekleme süresinin uzun olduğunu söyledi ama sabrettiğime deydi sevdiğim kişi yurt dışına gitmişti onu çok seviyordum çok aşıktım bunu anlatmaya kelimeler yetmez onun bana karşı böyle bi düşüncesi yoktu arkadaş gibi konuşuyordu hep benimle ama şimdi arkadaşlıktan daha öte bir konumdayız inşallah böyle sürer çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum olcay bey o kadar iyi birisiki kibar kırıcı bir kelime bile etmedi daha iş böyle olunca ben gerçekten inandım ve güvenerek eşime dostuma anlattım samimi olduğum tabi onlarda memnun kaldılar teşekkürler..

Cevapla

gözde kübra (10 Ocak 2019)

MERHABA OLCAY HOCAYI GOOGLE DE BULDUM UZUN SÜRDÜ ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM SONUCA ULAŞMAK İÇİN DOĞRU ADRES OLCAY HOCA DEDİM İYİKİ DEMİŞİM ŞİMDİ EŞİM İKİNCİ ÇOCUĞUMUZA HAMİLE ÇOK ŞÜKÜR

Cevapla

nail (17 Ocak 2019)

Olcay hoca sayesinde yuvam yıkılmaktan kurtuldu kocam beni baska bir kadın için terketmisti yan komşumuz aliye ablanin tavsiyesi üzerine Olcay hocaya bağlama aşk vefki yaptırdım vefk 25 günde etki goster eşim eve elind ebir buket cicekle ozur dileyerek geldi. Olcay hocaya ne kadar teşekkür etsem az. Allah ondan razı olsun.

Cevapla