Sevdiğinden Asla Ayrı Kalmama Büyüsü

Sevdiğinden Asla Ayrı Kalmama Büyüsü, sevdiğin kişiden ayrı kalmanın ne demek olduğunu ben biliyorum. Tıpkı sizin yaşadığınız gibi biliyorum. birbirini bilen insanlar aynı şeyi hisseden insanlar birbirlerini anlarlar. Ben çaresizliği, görmeye korkmayı, ölü gibi yaşamayı şuan sizin yaşadığınız herşeyi anlıyorum çünkü maalesef ayrılık seven insana bunları yapar. Sevdiğinden asla ayrı kalmama büyüsü konusu hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Medyum Dolunay
Bu makale Medyum Dolunay tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Büyü
Yazdır
Bu sayfaya 1103 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

22 Evet
22 Hayır

“Sevdiğinden Asla Ayrı Kalmama Büyüsü” için 5 yorum var.

  1. Mrhabalaar eşimle eften püften nedenlerle ayrılmıştılk internetten dolunay beyi buldum sağolsun herşeyi en ince ayrıntısına kadar izah etti bende ona güvendim yaptırdım işlemin oldu eşimle tekrar birlikteyiz şuanda dolunay bey tutan işlemin etkisinin ömür boyu sürdüğünü söyledi onada güveniyorum Allahın izniyle olacağına inanıyorum bende medyum dolunay beyi tavsiye ederim..

  2. Bir hevesle çıkmaya başladığım erkek arkadaşımı aslında pek sevmedigimi farkettim ama o beni delicesine seviyordu onu üzmek içimden hiç gelmiyordu yaptığım araştırmalar sonucu bu tarz durumlarda vefk ,celp vs. yapildigini öğrendim ama etrafta çok dolandırıcı vardı iyi bir araştırma sonucu Dolunay hocanın güvenilir olabileceğini düşündüm ve onunla irtibata geçtim.Celp işlemi yapmaya karar verdik kargo geldikten 35 gün sonra işlem tuttu benim için canını verecek adam durduk yere ayrılmak istediğini söyledi ve kurtulmuş oldum. Allah razı olsun hocam.

  3. İşlerimin kotu gitmesiyle beraber ne yapacağımı şaşırmıştım ne yapsam etsem de kit kanaat geçiriyordum kısmet açmak için celp işlemine basvurdum. Benim hanımın bir arkadaşı Dolunay hocayi onderdi bende denemekte fayda var diyerek celp yaptırdım işlemin 2 ay gibi bir surede tuttu hamd olsun birikim yapmaya başladım.Guvenilir bir hoca Allah ondan razı olsun.

  4. İşlerimin kotu gitmesiyle beraber ne yapacağımı şaşırmıştım ne yapsam etsem de kit kanaat geçiriyordum kısmet açmak için celp işlemine basvurdum. Benim hanımın bir arkadaşı Dolunay hocayi onderdi bende denemekte fayda var diyerek celp yaptırdım işlemin 2 ay gibi bir surede tuttu hamd olsun birikim yapmaya başladım.Guvenilir bir hoca Allah ondan razı olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir