Çok Kuvvetli Aşk Büyüsü İstiyorum


Sevdiğine kavuşmak için çok kuvvetli bir aşık büyüsünü nasıl yapabilirsiniz sizlere bu konuda önemli bilgiler vereceğiz ; Sevdiğiniz kişinin size aynı duyguları hissetmemesi, sizi derinden etkiler ve çok üzer.

Günleriniz, aylarınız hatta yıllarınız bunu düşünmekle geçer. Sizin yapabileceğiniz pek birşey kalmamıştır aslında ve burada biz devreye gireriz. Sevdiğinizin size aşık olması için bizimle iletişime geçiniz. Aşağıda verdiğimiz aşk ile ilgili işlemide deneyebilirsiniz.

Sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şeyin ve varisehu ve razikahu ve rahımeh.
Yukarıdaki esmayı perşembeyi cumaya bağlayan gece akşam ezanından sonraki ilk bir saatte 150 kere kendisine aşk duymasını istedigin kişinin niyetiyle okursan o kimsenin kalbinde sevgi ve aşk girer. Uygulama sırasında güzel bir tütsü yakıp loş bir ortam oluşturmaya dikkat ediniz.

Bir önceki yazımız olan Terkeden Sevgiliyi Geri Getirme Büyüsü başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.


25 Yorum

umit (11 Nisan 2015)

Sevdiğimi geri getirmek istiyorum yardim edin

Cevapla

Emre Dikbaş (10 Ocak 2018)

Bilecik merkezden ben Emre Dikbaş. Selam herkese siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun 10-01-2018 14:42:34

Cevapla

Firuze Dönder (11 Ocak 2018)

Olcay beyin yaptığı bebek çalışması sayesinde iş kısmetim açıldı. Şirketim batma derecesine geldi iflas bayrağını çektim çekiyordum. Olcay bey imdadıma yetişti sorunumu çözdü güçlü ve etkilerini bilgilerimi verdikten sonra adeta hissettim kendimde süper bir uygulama imiş. Keşke daha önce tanısaydım eminim kaçırdığım ihaleler de başarı sağlayabilirdim. Baktığım araştırdığım zaman da bir çok insan olcay beyden memnun kalmış ve fayda görmüşler ne kadar güzel şeyler bunlara tanık olmak. Bende sizlerle sevincimi paylaşmak istedim arkadaşlar.

Cevapla

Anonim (11 Ocak 2018)

Selamlar olcay beyi 4 yıldır tanırım işini düzgün doğru yapan kişiler arasında olduğuna kefilimdir. Gerçekten bu işi yapan gerçek anlamıyla başarılı şekilde sonuçlar veren kişi az. Neyse kısmet açma için yaptırmıştım sonrasında evlilik amacıma ulaştım ve iki aylık bebeğim var şuan. Şimdi kuzenimin  sorunu için tekrar olcay hocamla iletişime geçtik ona da yardımcı olacak ve burada sizlerle bunları paylaşmak istedim. Olcay hoca doğru bir medyumdur. Tavsiye ederim.

Cevapla

Zehra TEKELİ (11 Ocak 2018)

Merhabalar ben evliyim ve 1 çocuğum var karım benden nefret ettiğini söylüyordu. Hem de cocuğumuzun gözleri önünde bana bağırıyor ve boşanacağım demeye başlamıştı. Bende dayanamadım. İnternetten Olcay hocayi buldum, irtibata gectim.Olcay  hocamızla birlikte vefk işlemi yaptık. Bir ay içerisinde karım yavaş yavaş düzeldi. Artık evimizde kavgalar yok denilecek kadar az. Allah Olcay hocadan razı olsun.

Cevapla

SELİN AKKAMIŞ (11 Ocak 2018)

Sevdiğim kişinin bana bağlanması için uzun süren araştırmalar yapmıştım. Kendim dualar okudum internetten kitaplar aldım hiç biri bin fayda etmedi. Olcay hoca diye yorumları okurken bende etkilendim. Denemek istedim ve benim için son insandı olcay bey. Havas ilmiyle ilgileniyor zaten konuşmalarımızda da bana detaylıca anlattı kibar bir insan. Neyse vefk çalışmasına karar verdik başladık ve inanırmısınız öyle birşey oldu ki önce engelimi kaldırdı sonra buluşmak istedi. Çıktık dışarıda bir kahve içtik  şuan çok daha iyiyiz Allah razı olsun olcay hocamdan 🙂

Cevapla

Tütüncü memo (11 Ocak 2018)

İşlerimin kotu gitmesiyle beraber ne yapacağımı şaşırmıştım ne yapsam etsem de kit kanaat geçiriyordum kısmet açmak için celp işlemine basvurdum. Benim hanımın bir arkadaşı Olcay hocayi onderdi bende denemekte fayda var diyerek celp yaptırdım işlemin 2 ay gibi bir surede tuttu hamd olsun birikim yapmaya başladım.Guvenilir bir hoca Allah ondan razı olsun.

Cevapla

tuğçe muruk (11 Ocak 2018)

Ben eşimle uzun zamandır geçinemedim. Her zaman kavga çıkarıyordu. Psikolojim artık alt üst olmuştu. Boşanmak istiyordum ama çocuğum için yapamadım. Çare olarak kocamı düzeltmeye karar verdim. Olcay hocayla birlikte celp işlemi yaptık 3 aya yakın bir sürede çok çok şaşırtıcı olumlu yaklaşımlar davranışlar fark ettim. Mucize gibi her şey çok harika bir şekil de gerçekleşti. Allah Olcay hoca dan razı olsun. O olmasa çocuğum babasız kalacaktı.

Cevapla

sertaç (18 Ocak 2018)

Selamlar sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum 7 ay önce karımdan ayrıldım ne ettimse geri döndüremedim inat oğlu inat bir yapısı var keçiden belkide daha fazladır. Sonra internette hocalar medyumlar bakmaya başladım ve olcay hocayla karşılaştım. Çok araştırdım baktım inceledim memnun kalan insanların çok daha fazla olduğunu doğru biri olduğuna karar verdim. Olcay hoca gerçekten bir çok konuda kendini ıspatlamış alanı geniş bir ilim sahibi kişilik. Emin olup kararımı verdikten sonra da çalışmalara başladık. Doğum bilgileri aldı ön bakım yaptı üzerimde çok çok eskiden olan büyü kalıntılarını temizledi. Öyle bir vefk yaptı ki daha başlar başlamaz bana anında tesirini gösterdi şoke oldum ama inandım artıkda bu işin olacağına. İlk anda ben rüyaarımda gördüm sonra vefk geldi takmaya başladım duasını okuduğum ikinci günü karım mesaj attı ve sürekli beni düşündüğünü pişman olduğunu söyledi çok sevindim ama karıma da belli etmedim ve hocamın dediklerini harfiyen yaptım. Şimdi ikinci çocuğumuz olacak saygılar 🙂

Cevapla

zühtü bener (18 Ocak 2018)

Merhablar, ben seçil istanbuldan sevgilim beni önce sözlü şekilde hakaret etti sebepsiz yere sonra aldattı ve terk etti sonunda. 3 yıldır beraberdik ve bu şekilde ben sevdiğim güvendiğim adamı tanıyamıyordum. Bir insan bu şekilde katiyen değişemezdi yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Araştırdım ve en iyi medyum olcay beyi gördüm. Bakım yaptı ve eski sevgilisi tarafından kara büyü yapılmış benim sevdiğime. Yani bana olan o davranışları anlam veremediğim tavırları falan kendi iradesiyle olmadığını anladım. Sonradan pişman oldum bende kötü sözler bende söyledim ama işin rengi başkaymış. Olcay hocama sonsuz teşekkürler öyle bir çalışma yaptı ki bizi uçurumun kenarından aldı kurtardı resmen. Şimdi çok iyiyiz müteşekkirim:)

Cevapla

efruz (13 Şubat 2018)

Arkadaşlar benim de eşim ile bir takım sorunlarım  var Olcay hoca bana yardım edebilir mi lütfen yorumlarda belirtiniz. İyi günler

Cevapla

burak (25 Şubat 2018)

Selamlar ben medyum olcay beyi yıllardır bilirim kendisinin bir çok insana şifa dağıtan bir alim olduğunu katiyen şüphe yok. Çok çiftleri eşeri birleştirdi hocamız. Ben ona ilk başvurduğumda öyle yardımcı olmuştuki bende sorunlar hemen geçti. Medyum olcay ile çalışın gerçekten pişman etmez dürüst birisi.

Cevapla

ceyda (25 Şubat 2018)

Ben eşimle uzun zamandır geçinemedim. Her zaman kavga çıkarıyordu. Psikolojim artık alt üst olmuştu. Boşanmak istiyordum ama çocuğum için yapamadım. Çare olarak kocamı düzeltmeye karar verdim. Olcay hocayla birlikte celp işlemi yaptık 3 aya yakın bir sürede çok çok şaşırtıcı olumlu yaklaşımlar davranışlar fark ettim. Mucize gibi her şey çok harika bir şekil de gerçekleşti. Allah Olcay hoca dan razı olsun. O olmasa çocuğum babasız kalacaktı.

Cevapla

yusuf (26 Şubat 2018)

Merhabalar ben 22 yaşında bir gencim yaklaşık son 4 yıldır üniversite sınavında hep başarısız oluyordum niye olduğunu anlayamamıştım yeterli çalışmayı yaptığımı düşünüyordum ardindan annemgil Olcay hocayi bulmuş ve kendisinin kişiye özel çalışmalar yaptığını duymuş benim için konuşmuş ardından benim için bana özel bir işlem yapti şuan Gazi Üniversitesinde elektronik mühendisliği bölümü okuyorum Allah Olcay hocamdan razı olsun.

Cevapla

Fazilet Hacıoğlu (26 Şubat 2018)

Allah Olcay hocadan razı olsun benim neredeyse batmakta olan dükkanımı kurtardı. Dükkanimin bereketi kacmisti ne yapsam çare yoktu. Namazlar kıldım oruçlar tuttum hatta adak bile adadim ama bir türlü işleri duzeltemedim Olcay hocamdan kişiye özel yapılan çalışmasından istedim ve sagolsun benim için özel bir çalışma yaptı ardından 3 ay gibi bir surede tekrar işleri rayına oturttum. Kesinlikle tavsiye ederim çok güvenilir ve kaliteli bir hoca.

Cevapla

serhat (09 Mart 2018)

Selamun Aleykum kardeşlerim .Benim işlerim hiçbir zaman rast gitmiyordu. Her zaman önüme bir engel çıkıyordu. Arkadaşlarım Medyum Olcay hocadan bahsetmişlerdi. Bunun üzerine Olcay hocayla konuşmak istedim. Beraber kısmet açma işlemi yaptık. Bundan son derece memnun kaldım. 1 ay içerisin de her şey yoluna girmeye başladı . Her şey tek tek güzelleşiyor. Allah Olcay hocadan razı olsun.

Cevapla

emine (10 Nisan 2018)

Sevgili kardeşlerim olcay hocamın yptığı vefk sayesinde yuvam dağılmaktan kurtuldu. Çok iyi bir medyum tanıdığım iyi insanların başında. Güvenerek çekinmeden danışabilirsiniz kesinlikle ağzım dilim yanmadı ve çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Googleye medyum olcay yazınca zaten çıkıyor. Çok uzun zamandır bu işe girmiş zaten o bana ayrıca bir güven vermişti vergi levhası da var resmi çalışıyor doğru bir kişilik. Kesinlikle olcay hocayı tavsiye ediyorum çalışan asla pişman olmaz. Daha önce başka medyum hocalara da yaptırmıştım vefk olmadı. Ama olcay hocamın işi prensibi çalışma stili vefkleri bambaşkaymış iyi ki tanıdım memnun kaldım bende.

Cevapla

samet sancar (30 Nisan 2018)

Olcay hocamla yaptığım baglama vefki 27. Günümde tuttu. İnternette araştırırken karşıma çıkan Olcay hocam benim ailemin yuvamı kurtardı.Allah ondan razı olsun. Eşim benden sogumustu ne yaptıysam geri döndürememistim son çare olarak Olcay hocayla vefk işlemi denemistim ve geçen hafta 27. Günümde vefk tuttu.Guvenebilirsiniz

Cevapla

bilge merve (08 Mayıs 2018)

Selam herkese sayfan inanki güzel, saolun

Cevapla

mustafa (22 Eylül 2018)

Merhablar, ben seçil istanbuldan sevgilim beni önce sözlü şekilde hakaret etti sebepsiz yere sonra aldattı ve terk etti sonunda. 3 yıldır beraberdik ve bu şekilde ben sevdiğim güvendiğim adamı tanıyamıyordum. Bir insan bu şekilde katiyen değişemezdi yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Araştırdım ve en iyi medyum olcay beyi gördüm. Bakım yaptı ve eski sevgilisi tarafından kara büyü yapılmış benim sevdiğime. Yani bana olan o davranışları anlam veremediğim tavırları falan kendi iradesiyle olmadığını anladım. Sonradan pişman oldum bende kötü sözler bende söyledim ama işin rengi başkaymış. Olcay hocama sonsuz teşekkürler öyle bir çalışma yaptı ki bizi uçurumun kenarından aldı kurtardı resmen. Şimdi çok iyiyiz müteşekkirim:)

Cevapla

emrah (25 Eylül 2018)

Selamlar paylaşımınız inan ki mükemmel, tebrikler

Cevapla

jale (01 Kasım 2018)

Slm ben nazilliden yaziyorum size medyum olcay hoca gercekten oyle yardimsever iyi niyetliki sanki yuzunun guzelligi sesine yansimis ben gormedim olcay hocayi ama oyle tatli dilli bir insan ki gercekten arkadaslar yardimci olabilmek adina cok seker pamuk gibi konusuyor telefonda insan cezb oluyor gercekten Allah onun ne muradi varsa versin benim de dagilmakta olan yuvam kurtuldu ve esimle aramizi duzelltti cok tesekkur ve kesinlikle oneririm.

Cevapla

barış (18 Aralık 2018)

Evet benim evlilik vefkim 17nci günde etkisini gösterdi. şimdi kısmet şans içinde yaptrdım o 33ncu gündeyiz olumlu olcak gibi insallah ama sanırım bu kişiden kişiye değişebilir olcay hocam 15 ila 40 gün arasında olma ihtimalinin oluğunu söylemişti zaten ocay hocanın vefk tılsımları tavsiye ediyorum cok etkilidir.

Cevapla

füsun (21 Aralık 2018)

Merhablar, ben seçil istanbuldan sevgilim beni önce sözlü şekilde hakaret etti sebepsiz yere sonra aldattı ve terk etti sonunda. 3 yıldır beraberdik ve bu şekilde ben sevdiğim güvendiğim adamı tanıyamıyordum. Bir insan bu şekilde katiyen değişemezdi yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Araştırdım ve en iyi medyum olcay beyi gördüm. Bakım yaptı ve eski sevgilisi tarafından kara büyü yapılmış benim sevdiğime. Yani bana olan o davranışları anlam veremediğim tavırları falan kendi iradesiyle olmadığını anladım. Sonradan pişman oldum bende kötü sözler bende söyledim ama işin rengi başkaymış. Olcay hocama sonsuz teşekkürler öyle bir çalışma yaptı ki bizi uçurumun kenarından aldı kurtardı resmen. Şimdi çok iyiyiz müteşekkirim:)

Cevapla

fatih mehmet (26 Aralık 2018)

Merhabalar olcay hoca evliliğimi kurtardı benim şimdi ben 6.5 senelik evliydim esimle ayrı yerlerde yaşadık o istanbulda ben sivastaydım esimin bana tekrardan asik olmasini istiyordum ve bana baglanmasini istiyordum bu konuda bana yardimci olurmasını istedim sağolsun yuvamı kurtarmak için elinden geleni yaptı ve başarılı da oldu yaptırdığım bebek uygulamalası ile öyle tesirli bir sonuç aldımki bu anlatılmaz yaşanır gerçekten öneriyorum.

Cevapla