sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü

sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü neler sizlerin bu konuda merak ettiği detayları aktaracağız ; Genel olarak bakıldığında aşk bağlama ve muhabbet gibi konular çok kapsamlıdır. Birlikte ilişki içerisinde olan bir kişiyle evlenmek için ayrı, ilişkiniz olmayan ayada ayrıldığınız sevgili ile evlenmek için ayrı işlem uygulanır. Evlenme büyüsü için evlenmek istediğiniz kişiye ait eşya ya parçalar kullanılacaktır. İşlemi yapacak hoca veya medyum bu bilgileri ve işlem konusunda size gerekli açıklamaları yapacaktır.

Büyü uygulamaları kişiye özel olarak yapılır. Etkili çalışmalardır. Aşağıda gelen Ayet-i Kerimeler …. mürekkebi ile Arabi ayın ilk ….sabahı Zuhal saatinde yazılır.Sağ kolda taşınır.Kimin niyetine hazırlanmışsa derin bir aşk ve heyecanla taşıyan kişiye bağlanmış olur.
Ayetler şunlardır;
Bismillahirrahmanirrahim
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni ve li tusnea ala ayni
İz temşi uhtüke fetekulü helş edüllüküm ala men yekfülühü fe raca’nake ila ümmike key tekarra aynüha ve la tahzenve katelte nefsen fe necceynake minel ğammi ve fetennake fütuna
Yühibbunehüm kehubbillah, Vellzine amenu eşeddü hubben lillah
Züyyine lin nasi hubbüş şehevati minen nisai vel benine vel kanatiyril mükantarati minez zehebi vel fiddati vel haylil müsevvemeti vel hars, zalike metaul hayatid dünya, vallahü indehu husnül meab
kiramen katibine ya’lemune ma yafalun
Allahümme heyyic kalbi ve akli fülan ala hubbi fülaneh.

sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü

Sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü, bazı insanlar için son çare olarak düşünülebilir. Ancak, büyüyle ilgili şüpheli birçok faktör olduğu için dikkatli olmak önemlidir. Büyü, bir kişi üzerinde etkisi olan gizli güçlerin kullanıldığı bir uygulamadır. Bu nedenle, sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü yapmadan önce, bu sürecin bazı riskleri olduğunu bilmek önemlidir.

Büyü yapmak, etik ve ahlaki sorunlara yol açabilir. Bir kişiyi başka birine bağlamak, onun iradesini değiştirmek anlamına gelebilir. Bu durum, gerçek ve sağlıklı bir ilişki kurma çabalarını engelleyebilir ve sevdiklerinizin özgür iradelerini kısıtlayabilir.

Ek olarak, büyü yapmanın sonuçları tamamen kontrol edilemez. Bir kişiyi büyü yoluyla etkilemeye çalışmanın sonucunda, beklenmeyen ve istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle, bir ilişkiyi büyü yardımıyla güçlendirme fikri cazip olsa da, potansiyel riskler göz ardı edilmemelidir.

  • Büyü yapmanın yerine, sağlıklı bir ilişki kurma yolunda adımlar atmak daha iyidir. İletişim becerilerinizi geliştirmek, ihtiyaçlarınızı açıkça ifade etmek ve partnerinizle güvenilir bir bağ oluşturmak önemlidir. Ayrıca, birbirinizi anlama ve saygı gösterme konusunda karşılıklı çaba göstermek ilişkinizi güçlendirecektir.
Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Medyum Dolunay
Bu makale Medyum Dolunay tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Büyü
Yazdır
Bu sayfaya 1688 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

21 Evet
19 Hayır

“sevdiğiniz kişi ile evlenmek için büyü” için 7 yorum var.

  1. Bende istiyorum bağlık muskası ile evlilik sevgilimle uzun zamandır konusuyoruz ama evlilige erken bakıyor hagla 33 yasına gelmiş bende artık evlenelim istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

  2. Herkese selam. Arkadaşlar dolunay hoca kral bir insan gerçekten eşi benzeri yok. Ne desem ne yazsam bilemiyorum. Dolunay hocam yaptığı vefk sayesinde kocam bana kör kütük bağlandı resmen. Daha önceleri kumar hayatı içkisi zinasını çektim iki çocuğumun hatrına yıllarca sıkıntı çektim ama şimdi kocam bambaşka birisi oldu ben uzakta olduğum için hocam bana vefki kargo yaptı aldım taktım taşıdım ve uygılamadım sonuçlar harika kesinlikle öneririm.

  3. Selam arkadaşlar ben dolunay hocaya bebek çalışması yaptırdım hocam bekleme süresinin uzun olduğunu söyledi ama sabrettiğime deydi sevdiğim kişi yurt dışına gitmişti onu çok seviyordum çok aşıktım bunu anlatmaya kelimeler yetmez onun bana karşı böyle bi düşüncesi yoktu arkadaş gibi konuşuyordu hep benimle ama şimdi arkadaşlıktan daha öte bir konumdayız inşallah böyle sürer çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum dolunay bey o kadar iyi birisiki kibar kırıcı bir kelime bile etmedi daha iş böyle olunca ben gerçekten inandım ve güvenerek eşime dostuma anlattım samimi olduğum tabi onlarda memnun kaldılar teşekkürler..

  4. Selam arkadaşlar ben dolunay hocaya bebek çalışması yaptırdım hocam bekleme süresinin uzun olduğunu söyledi ama sabrettiğime deydi sevdiğim kişi yurt dışına gitmişti onu çok seviyordum çok aşıktım bunu anlatmaya kelimeler yetmez onun bana karşı böyle bi düşüncesi yoktu arkadaş gibi konuşuyordu hep benimle ama şimdi arkadaşlıktan daha öte bir konumdayız inşallah böyle sürer çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum dolunay bey o kadar iyi birisiki kibar kırıcı bir kelime bile etmedi daha iş böyle olunca ben gerçekten inandım ve güvenerek eşime dostuma anlattım samimi olduğum tabi onlarda memnun kaldılar teşekkürler..

  5. Selamun Aleykum kardeşlerim .Benim işlerim hiçbir zaman rast gitmiyordu. Her zaman önüme bir engel çıkıyordu. Arkadaşlarım Medyum Dolunay hocadan bahsetmişlerdi. Bunun üzerine Dolunay hocayla konuşmak istedim. Beraber kısmet açma işlemi yaptık. Bundan son derece memnun kaldım. 1 ay içerisin de her şey yoluna girmeye başladı . Her şey tek tek güzelleşiyor. Allah Dolunay hocadan razı olsun.

  6. Dolunay hocamla yaptığım baglama vefki 27. Günümde tuttu. İnternette araştırırken karşıma çıkan Dolunay hocam benim ailemin yuvamı kurtardı.Allah ondan razı olsun. Eşim benden sogumustu ne yaptıysam geri döndürememistim son çare olarak Dolunay hocayla vefk işlemi denemistim ve geçen hafta 27. Günümde vefk tuttu.Guvenebilirsiniz

  7. Amerikadn yaziyorum gerck ismimi yazmak istemedi neyse ben dolunay beyi internette aradim kocam bana cok bagli olmuyordu soguk davranmanaya baslamisti bunun icin dolunay bey bana vefk yapti muska gibi bisey uzerimde tasimaya basladim ve 34 gun bekledikten sonra eve geç gelen benle ilgi gostermeyen kocam elinde cicekle eve dondu cok romantikti simdi gun doldu ve olduk biz kesin halen ayniyiz vefk cok etkiliymis gercekten alah nazarlardan korusn bizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir