İlişkimin Kurtuluşu

İlişkimin Kurtuluşu

Üniversite hazırlık dönemimde tanıştığım ve uzun süre platonik olarak aşk beslediğim kişiyle uzun süren bekleyişlerimin ardından sonunda sevgili olmayı başarmıştık. Her şeyin yolunda gittiği, aşkımızı zirvede yaşadığımız harika zamanlar geçiriyorduk. Birbirimizden başkasını gözümüz görmüyor, sadece baş başa olup aşkımızı delicesine yaşamak istiyorduk. Büyük aşkımı bulmuşken asla hiçbir sebepten dolayı kaybetmek istemiyordum. Eğer kaybedersem bu benim sonum olurdu. Derken o kara gün gelip çattı… Canım sevgilimle aramızda soğuk rüzgârlar esmeye başlamıştı. Ortada elle tutulur hiçbir sebep yokken sevgilim benden inanılmaz derecede uzaklaşmıştı. İnsan o an hiçbir şey düşünemiyor mantıklı davranamıyor. Bu sebepten olsa gerek ki ayrılık sürecimiz çok hızlı oldu ve hazin son; sevgilim benden ayrılmıştı…

Medyum Dolunay’ın İlişkimdeki Yeri

Yapacak hiçbir şeyim yoktu. Ne çevremdeki insanların ne de ailemin bana verebileceği hiçbir teselli kalmamıştı. Ben de çareyi internette aramaya karar verdim ve Medyum Dolunay’ın sitesiyle karşılaştım. Ve kendimi 0555 171 85 40 nolu telefonu ararken buldum. Kendisine başımdan geçen her şeyi olduğu gibi anlattım. Ve bana küs olan sevgiliyi geri döndürme büyüsünü uygulayacağını söyledi. En başta hiç inandırıcı gelmemişti fakat başka çarem yoktu. Ve sabırla bekleyişimin sonucunda hiç ummadığım hızla hiç ummadığım güzel şeylerle karşılaştım.

Aşkımın Zaferi

Artık sevgilimle el ele, göz gözeydik. Her şey muhteşem olmakla birlikte üstüne üstlük aramız eskisinden daha iyiydi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

İki Kişiyi Ayırma Büyüsü

İki Kişiyi Ayırma Büyüsü

Selamlar, ben evli ve iki çocuk sahibi bir kadınım. Genç ve güzel biri olduğum kadar zengin bir hayata da sahibim. İstediğim hemen her şeye sahibim ve açıkçası evliliğimden de gayet memnundum diyebilirim fakat eşime musallat olan bir kadın hayatımı bir anda kabusa dönüştürdü diyebilirim. Bu kadın ne yaptı, nasıl yaptı anlamadım ama eşimi bir anda avucunun içine aldı ve eşim eve gelmemeye başladı. Resmen beraber yaşıyorlardı ve ben deliye dönmüştüm. Eşimden vazgeçmeye niyetim yoktu ve ne yapacağımı bilemediğim için internette iki kişiyi ayırma büyüsü hakkında araştırma yapmaya başladım.

Amacıma Ulaştım, Büyü İşe Yaradı

Yaptığım araştırmaların sonucunda medyum Dolunay ile tanıştım. Gerçekten o ana kadar umudum kalmamıştı ama yine de son bir umut diye görüştüm fakat o hayatımı bana geri veren bir melek çıktı. Hakikaten bu denli etkili bir büyü görmedim. Daha üç gün geçmeden eşim eve geldi ve bana yakınlaşmaya başladı. Sonra yavaş yavaş o kadından soğudu ve bana tekrar aşık oldu. İkisi de ayrıldılar ve ben de evliliğimi kurtarmış oldum.

Anında Ayırıyor ve Etkisini Gösteriyor

Bu büyünün anında etkisini gösterdiğini söyleyebilirim. Eğer siz de benimki gibi b ir durum yaşıyorsanız bu büyü ile sevdiğiniz kişiye geri kavuşabilirsiniz ve onları ayırabilirsiniz. Tabi ki bunun için 0555 171 85 40 numarasını arayarak medyum Dolunay ile görüşün.

Hayatım Kumar Ve İçki Olmuştu

Hayatım Kumar Ve İçki Olmuştu

Uzun süredir kurtulamadığım kumar sevdası yüzünden biricik eşimi kaybediş öykümü ve akabinde gelişen durumları sizlerle paylaşmak istedim. Evli ve iki çocuk babası bir erkek olarak hayatımın en zor dönemiydi. Kumar, içki ve zaman zaman eşime uyguladığım şiddet doğal olarak terk edilmeme neden oldu. Tövbe edip düştüğüm bataklıktan kurtuldum fakat düzeldiğime, iyi bir koca ve baba olacağıma karımı ikna edemedim. Eşim iki çocuğumuzla birlikte annesinin evine yerleşmişti. Kısa süre sonra da boşanma davası açmıştı.

Terk edilmeyi kabullenemiyordum

Bu üzüntü ile yeniden içkiye başlamamak için sürekli internette boş boş gezinerek kendimi oyalamaya çalışıyordum. Eşimi geri getirebilmeme yardımcı olabilecek bir kaynak bulmaya çalışıyordum ki kendimi bu adreste buldum. Farklı başlıklar altında bulunan yorumlara göz attım. Okuduğum bütün olumlu yorumlar benim de Medyum Dolunay’la tanışmam gerektiğini hissettirdi. Hiç düşünmeden 0555 171 85 40 nolu hattı aradım.

Karımın Eve Dönüşü

Hocamıza karımın boşanmaktan vazgeçmesini, çocuklarımı alıp evimize geri dönmesini çok istediğimi belirttim. Bunun için terk edeni getirme büyüsü çalışması yapacağını söyledi. Eşime ve kendime ait olan kişisel bilgilerimizi kendisine belirttim. O dakikadan sonra benim için heyecan dolu bekleme süreci başladı. İlk olarak boşanma davasını geri çekti, daha sonra çocuklarımızı da alıp evimize geri döndü. Bunlar inanamayacağım kadar kısa bir süre içerisinde gelişti. Şimdi karım ve çocuklarımla sıcacık yuvamızda mutlu bir aile olmanın keyfini yaşıyoruz.

Gözyaşı Dolu Günler

Gözyaşı Dolu Günler

Sevgilimin en yakın arkadaşımla beni aldatması bardağı taşıran son damla olmuştu. Yasak aşklarına tanık olduğum an beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Çift taraflı ihanete uğramış olmak tahmin edeceğiniz gibi korkutucu bir şey. Ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş, artık kimseye güvenim kalmamıştı. Bu ihanetin ardından doğal olarak sevgilimi terk ettim. Günlerce kapımda gözyaşı döküp af diledi. Bir yanım ondan hala nefret ederken diğer yanım affetmek istiyordu fakat biraz daha süründürmek istedim. Yaptığı iğrençliğin bedellini peşimden koşarak ödemeliydi. Aylar sonra onu affettim fakat artık beni şüpheci birine dönüştürmüştü. Ona bir türlü güvenemiyordum bu yüzden bana bağlı olmasından emin olmalıydım.

Medyum arayışlarım

Onu kendime bağlayabilmenin en tesirli yöntemi, sevgilini kendine bağlayacak dua olmalı diye düşündüm fakat öncelikle internette bulunan onca medyum sitesinden en güvenilir olanını seçmeliydim. Gündelik yaşantım neredeyse internette medyum aramaya dönüşmüştü. Sonuç olarak arayışlarıma değdi. İçime sinen en güvenilir sayfanın burası olduğundan emindim artık dolayısıyla 0555 171 85 40 nolu telefon numarasını tuşlamakta gecikmedim. Hocamla aramızda çok samimi bir görüşme gerçekleşti. Telefonu kapatırken aradığımı bulduğuma bir kez daha emin olmuştum.

Artık içim rahat

Duanın bu kadar kısa sürede tesir etmesi inanın beni şok etti. Dua sayesinde hem içimdeki negatif duygular yok oldu hem de sevgilim bana arzu ettiğimden daha fazla bağlandı. Artık sevgilimin beni bir daha aldatamayacağından emin şekilde, içim rahat olarak mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşıyorum.

Evliliğimin Üzerindeki Kara Bulutlar

Evliliğimin Üzerindeki Kara Bulutlar

Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Evliliğimizin beşinci yılını geride bıraktığımız günlerde hızla aramızın açıldığını, birbirimizden soğumaya başladığımızı fark etmeye başladık. Canımdan çok sevdiğim kocamın her gün ellerimin arasından kayıp gidiyor olması beni adeta hayattan kopartıyor, yaşam tempomu düşürüyor, hiçbir şeye konsantre olmamama neden oluyordu. Zaman geçtikçe aramızdaki kopukluk iletişimsizliğe ve sonunda küs olmamıza yol açtı. Kocamla resmen tek kelime dahi etmiyorduk. Bir süre sonra korktuğum başıma geldi ve kocam evi terk etti. Aramızda uçurumlar oluştuğunun her ikimiz de farkındaydık fakat buna neyin sebep olduğunu anlayamayacak kadar düşünemez olmuştuk. O vakte kadar ne eşim ne de ben büyüye inanan insanlar değildik fakat evliliğimi kurtarmak ve kocamla barışabilmek için buna ihtiyacım vardı.

Medyum Dolunay’a güvenebilirsiniz

Hemen hemen her günüm Medyum aramakla geçiyordu diyebilirim. Ve sonunda Medyum Dolunay’ı aramaya karar verdim. Birçok insan gibi benim de ilk başlarda şüphelerim olmadı değil fakat sitedeki olumlu yorumlara göz attıkça içimdeki tedirginlik yok olmaya başladı ve hemen 0555 171 85 40 nolu numaradan hocamızla iletişime geçmeye karar verdim. Kendisine tüm sıkıntımı anlattım. Yaptığı çalışmaların sonucunda eşime büyü yapılmış olduğunu söyledi. Bu durumu düzeltmek için küs olan eşle barışma duası işlemini gerçekleştirdi. Çok kısa bir süre sonra eşimin bana geri döneceğinin garantisini verdi.

Eşimle aramızdaki küslük sona erdi

Duanın ardından ertesi gün eşim beni aradı ve benimle tıpkı eskisi gibi sıcak, tatlı ve sevecen şekilde aşk dolu bir dille konuştu. Kulaklarıma inanamıyordum. O anda dünyanın en mutlu kadını olmuştum. Sizler de bahsettiğim sorunları yaşıyorsanız vakit kaybetmeden hocamızla tanışın derim.

Evliliğim Darmaduman Olacaktı

Sizlere yaşadığım çok talihsiz durumlardan bahsetmek istiyorum. 15 yıllık evliyim. İki kızım var. Eşimle çok zor şartlar altında evlendik. Kayınpederim hayatta olmadığı için evde kayınvalidemin sözü geçiyordu. Beni hiçbir zaman gelini olmaya layık görmedi.  Aramızdaki buzlar hiçbir zaman erimedi. Fakat biz eşimle çok mutluyduk. Kayınvalidemin onca kötü lafına kulak tıkıyor mutluluğumuzu yaşıyorduk. Fakat bu mutluluk bir anda yok oluvermeye başladı. Eşim birden bire annesinin sözünü dinler olmuştu. Bana sürekli şiddet uygulamaya başlamıştı. Ayrıca çocuklara da hoyratça davranıyordu. Annesi ne derse onu yapıyordu. En çok ta beni dövüp azarlıyordu.

Kocam canavara dönüştü

Her günüm ayrı bir ıstıraptı. Dayak yemekten yüzüm gözüm sürekli şiş haldeydi. Kocamın içine adeta bir canavar girmişti. Doğaüstü güçlerin yardımına ihtiyacım var bu yüzden hiç düşünmeden 0555 171 85 40 nolu telefonun sahibi olan Medyum Dolunay’ı aradım. Eşimin durumundan, her gün yediğim dayaklardan, kocamın bambaşka birine dönüştüğünden yakındım. Kayınvalidemin yönlendirmesiyle hareket eden kocama tuvalet büyüsü yapılmış. Bu büyüyü bozabilecek kişi Medyum Dolunay’dan başkası olamazdı.

Istıraplı Günler Bitti

Hocamız sayesinde kayınvalidemin yaptırmış olduğu kötü büyüden kurtulan kocam, kısa süre içerisinde tıpkı eskisi gibi harika bir adama dönüştü. Artık kocamın eski halinden eser kalmadı. Bu anlamda Medyum Dolunay’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayesinde evim huzur doldu, çocuklarımın yüzü güldü, ben de dünyanın en mutlu kadını oldum.

Evlileri Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Evlileri Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Merhabalar, size evlileri ayırma büyüsü nasıl yapılır diye bir açıklama yapmayacağı mama bu konuda nasıl etkili bir çözüm bulduğumu anlatacağım. Öncelikle ben büyü yapmayı filan bilmem, biri anlatsa da yapamam sanırım. Her işi erbabına teslim etmek gerekir diye düşünüyorum. Şimdi gelelim bu konunun beni neden ilgilendirdiğine. Benim oğlum gül gibi yuvasını terk edip, çocuklarını filan umursamadan bir hayat kadını ile evlendi. Bir anne olarak bu durumu bir türlü kabullenemedim ve ben de onları ayırmak için bu büyüyü kullanmak istedim.

Yorumlar Beni Medyum Dolunay’a Götürdü

İnternetten bu konuyla alakalı araştırma yaparken yorumlar beni doğruca medyum Dolunay’a götürdü. O kadar insana yardımı dokunmuştu ki bana da dokunacağından emindim neredeyse ve haklı da çıktım. Durumu izah ettim ve bana yardım etmesini istedim. Evlenmiş olan oğlumu o hayat kadınından ayırdım ve bunu da medyum Dolunay sayesinde yaptım. Gerçekten inanılmaz etkili bir büyü, kesinlikle bu tip bir durum yaşıyorsanız deneyin derim.

Asla Pişman Olmazsınız

Bu işi yanlış şekilde yapan kimselere gitmek yerine siz de hemen 0555 171 85 40 numarayı arayın ve medyum Dolunay ile tanışın. Ona derdinizi anlattığınızda muhakkak size uygun bir büyü yapacak ve hayatınızı yeniden istediğiniz duruma getirmenizi sağlayacaktır. Ala pişman olmazsınız çünkü zamanınız da paranız da kesinlikle çöpe gitmez ve amacınıza da en kolay şekilde ulaşırsınız.

Ölüm Büyüsü Nasıl Yapılır?

Ölüm Büyüsü Nasıl Yapılır

Selamlar, size ölüm büyüsü nasıl yapılır diye yaptığım araştırmalardan ve bu yolun beni medyum Dolunay’a nasıl çıkarttığından bahsetmek istiyorum. Burada çok bahsetmek istemediğim şekilde bazı sorunlar yaşadığım için bu büyünün etkisi ve nasıl yapıldığı hakkında epeyce araştırma yaptım. Çok fazla bilgi bulamadım ama yalan yanlış çok şey okudum diyebilirim. Açıkçası çoğuna da inanmadım. İnternette araştırma yaparken de sık sık medyum Dolunay ile ilgili yorumlar okuyunca kendisini aramaya karar verdim ve o gün bugündür de hayatımın kökünden değiştiğine şahit oldum.

Çok Özel Büyüler İçin Medyum Dolunay İle Görüşün

Eğer çok özel bir durumunuz varsa ve bu bahsettiğim büyüyle özel olarak ilgileniyorsanız mutlaka kendisiyle görüşmelisiniz. Gerçekten de işinin ehli olmayan kişilerle görüşüp vakit kaybetmeyin. Bu meseleyi kullanıp insanların parasını alan şarlatanlar da var ama hepsi boş inanın bana. Medyum Dolunay ile paranız boşa gitmez ve asla kandırılmazsınız. Zaten siz de biraz araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Her Konuda Danışabilirsiniz

Sıkıntınız başka konular da olabilir. Sadece bu büyü değil, diğer konularda da oldukça etkili. Ben arkadaşlarıma da tavsiye ettim kendisini ve onlar hemen bu numaradan 0555 171 85 40 arayıp bizzat kendisi ile görüştüler. Hepsinin de çeşitli sorunları vardı artık hepsi geride kaldı. Ne kadar anlatırsam anlatayım bu görüşmeyi yaptıktan sonra asıl demek istediklerimi anlayacaksınız.

 

Evimizde Garip Olaylar Cereyan Ediyordu

Evimizde Garip Olaylar Cereyan Ediyordu

Misafir ağırlamayı seven bir aileyiz dolayısıyla dostlarımızı, arkadaşlarımızı sık sık evimize davet ederiz. Son zamanlarda yatak odamda bulundurduğum ziynet eşyalarımın birer birer eksildiğini fark etmeye başlamıştım. Varlıklı bir aileyiz bu yüzden takılarım, aksesuarlarım boldur. Takıp takıştırmayı çok severim. Her geçen gün ziynet eşyalarımın eksildiğini anladığımda doğal olarak canım çok sıkıldı. Bu yetmezmiş gibi cüzdanımdan paralar da eksiliyordu. Bir yandan altınlarım diğer yandan paralarım kaybolup duruyordu. Eşim ve çocuklarım da bu durumdan son derece rahatsızdılar. Bu durumun sürekli olarak devam etmesi artık evime girip çıkan herkesten şüphelenmeme yol açmış kafamı iyice kurcalar olmuştu.

Evime Girip Çıkan Kötü Niyetli İnsanlar

Evimizde oluşan bu durumun üstesinden gelmek zorundaydım. Huzurumuz bütünüyle kaçmış vaziyetteydi. Ayrıca evde tuhaf uğursuzluklar yaşamaya başlamıştık. Evimi ve özel eşyalarımı koruma altına alabilmemin bir yolu olmalıydı bu yol şüphesiz Medyum Dolunay’dı. Kendisine bir arkadaşımın yardımı sayesinde ulaştım. Başımızdan geçen her şeyi anlattım. Böyle bir durumda azem büyüsü gerektiğinden, amacından ve hazırlanma aşamalarından söz etti. Sözlerinde itibar ve samimiyet vardı. Bu alanda ne kadar başarılı ve güvenilir bir kişi olduğunu bir kez daha anladım.

Evim Ve Ziynet Eşyalarım Koruma Altında

Hocamızın çalışmalarının ardından evime girip çıkan onca insana rağmen herhangi bir eşyamın eksilmediğini gördüm. Bu büyü sayesinde kötü niyetli kişiler otomatikman hayatımdan diskalifiye edildi. Bahsettiğim büyü çeşidi hafife alınacak bir çalışma değil arkadaşlar dolayısıyla bu büyüye ihtiyacınız varsa kesinlikle Medyum Dolunay’la görüşmenizi öneririm. 0555 171 85 40 nolu numara kendisinin resmi telefon numarasıdır.

Etkili Ayırma Büyüsü

Etkili Ayırma Büyüsü

Selamlar, ben özel hayatımda yaşadığım bazı olumsuz durumlar nedeniyle epey bir süre sıkıntı çeken bir kadınım. Evliyim ve çocuklarım var ama ne yazık ki mutlu bir yuvam yoktu yakın zamana kadar. Kadının biri kocama musallat oldu ve eşimin aklını çeldi. Bir anda kendimi çocuklarla beraber yapayalnız buldum. Kocam sürekli o kadına gidiyor ve bana da ha bire yalan söylüyordu. Bunun böyle devam edemeyeceğini anlayınca hemen etkili ayırma büyüsü arayışına girdim ve karşıma bu işte profesyonel olan medyum Dolunay çıktı.

Şarlatanlardan Uzak Durun

Bu arada internette arama yapanları uyarak istiyorum. Sizin zaaflarınızdan veya ihtiyaçlarınızdan yararlanmak isteyen çok sayıda şarlatanla da karşılaşabilirsiniz. Sakın ola bu kişilere prim vermeyin çünkü kandırılırsınız. Medyum Dolunay kesinlikle çok düzgün ve asla kimseyi kandırmayan biri. Zaten tanıştığınızda siz de aynı duygulara sahip olacaksınız. Tabi ki bana ettiği yardımın benzerini size de yaptığında ona ne kadar teşekkür edeceğinizi bilemez hale geleceksiniz.

Eşime Yeniden Kavuştum

Hayatımın en kötü zamanlarını geride bıraktım ve medyum Olca sayesinde eşime yeniden kavuştum. O kadından kısa sürede ayrılıp çocuklarının başına geçti. Tabi ki benden de özür diledi. Yaptığı hatayı o kadar iyi anladı ki artık bunun gibi bir olayı yaşamayacağımızı biliyorum. Tabi ki yaptırdığım büyü de inanılmaz etkili oldu. Siz de böyle bir büyü yaptıracaksanız 0555 171 85 40 numarasından hemen arayıp kendisiyle görüşebilirsiniz.

Etkili Aşk Büyüsü

Birine o kadar aşıktım ki, resmen uğruna ölüyordum. Ne gecem kaldı ne gündüzüm. Onu gördüğümde elim ayağım kitleniyordu resmen ve tek istediğim şey onun da beni fark etmesi, bana aşık olması, beni sevmesiydi. Elimde sihirli bir değnek olsa da bunu sağlayabilsem diye çok istedim ama tabi ki her şey istediğimiz gibi olmuyor ne yazık ki. Onun gözü hep başkalarındaydı ve ben de çok üzülüyordum bu duruma. Bir gün kafaya koydum ve etkili aşk büyüsü yaptırmaya karar verdim. Onun bana aşık olmasını istiyordum ve bu büyüyü yaptıracağım güvenilir birini bulmak için internette araştırma yapmaya başladım.

Bana Aşık Oldu, Şu An Sevgiliyiz

Çok okudum ve çok araştırdım. Neredeyse yapılan her yorumu bıkmadan, usanmadan tek tek okudum arkadaşlar ve edindiğim bilgiler beni medyum Dolunay’a götürdü çünkü hakikaten o kadar çok kişi iyi yorum yapmıştı ki yalan olamaz diye düşündüm ve çok da haklı çıktım. Hakikaten o yorumlar az bile. Hakkında söylenecek o kadar çok güzel şey var ki. Ben onunla görüşüp bu büyüyü yaptırdıktan sonra sevdiğim kişinin bana ilgisi değişmeye başladı ve sonra sırılsıklam aşık oldu. Kıskançlıktan gözü bir şey görmüyor o derece.

Aşk Kadar Güzel Şey Yok

Dünyadaki en güzel duygulardan biri karşılıklı aşk yaşamak arkadaşlar. Artık o umutsuz günleri hatırlamak bile istemiyorum. Şu an sevdiğim kişiyle aşk içinde süren bir beraberliğimiz var. Siz de isterseniz 0555 171 85 40 nolu telefondan medyum Dolunay’a ulaşabilirsiniz.

 

Eşleri Ayırma Büyüsü

Yaklaşık 8 yıllık evliyim ve bir kızım var. Bugüne kadar ciddi bir problem yaşamadık ve evliliğimiz kendi halinde, huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdü gitti. Eşim genellikle içine kapanık biridir ve çok konuşmaz o yüzden aslında ondaki değişiklikleri algılamam ne yazık ki çok gel sürdü. Kişiliğinden kaynaklandığını düşündüğüm bir soğukluk vardı aramızda ve ben de pek üstüne gitmedim ama bir gün evimin kapısının üstünde bir büyü buldum ve soluğu medyum Dolunay’da aldım.

Eşimle Beni Ayırmak İstediler

Kimin ne için yaptığını bilmiyorum ama birileri eşleri ayırma büyüsü yaptırmış bize arkadaşlar ve eşim aslında benden soğumaya başlamış. Hatta sonradan itiraf etti ve bana ayrılmayı istediğini bile söyledi. Düşünün o kadar etkili bir büyüydü ama medyum Dolunay bu büyüyü çözerek evliliğimizin normal seyrine dönmesine yardım etti. Ben onunla tanışmasaydım ve o büyüyü bulmasaydım belki de şu an eşimle boşanmış olabilirdik ki düşüncesi bile beni üzmeye yetiyor.

Büyülerin Etkisini Yok Edin

Eğer herhangi bir büyü ile karşılaştıysanız veya bulduysanız size tavsiyem vakit kaybetmeden hemen medyum Dolunay’ın 0555 171 85 40 nolu hattını arayarak kendisi ile görüşmenizdir. Kısa süre içinde büyüyü tersine çevirebilir veya etkisini ortadan kaldırabilir. Gereksiz arayışlara girmek yerine, kandırılmadan doğru kişiyle problemlerinizi çözebilirsiniz. Yalan yanlış bilgilere de asla itibar etmeyin, kendiniz tecrübe edin.

Eski Karım Büyü Yaptırmış

Eski Karım Büyü Yaptırmış

Merhaba dostlar, size başımdan geçen acı bir durumu anlatmak istiyorum. Karımla yıllar önce evliliğimizi sonlandırdık. Boşanmak isteyen taraf bendim çünkü karımın her geçen gün artan kıskançlıkları katlanılmaz boyutlara ulaşmıştı doğal olarak bu işkenceyi daha fazla çekmek istemedim. Boşanmamızın ardından eşimden defalarca telefon aldım. Sürekli yeniden denememizi teklif ediyordu fakat ben o sırada çoktan kalbimi bir başkasına kaptırmış hatta evlilik yolunda ilerlemeye başlamıştım. Eski eşime evlenmek üzere olduğumu beni rahatsız etmemesini, benden umudunu kesmesini söyledim. Yeniden evlendim ve kısa süre sonra baba oldum. Fakat bir süre sonra mutluluğum burnumdan gelmeye başladı.

Kavgalarımızın sebebi ortaya çıktı

Karımla sürekli tartışıp birbirimize giriyorduk. Zavallı oğlum bizim yüzümüzden her gün kâbus yaşıyordu. İçime sanki şeytan girmişti. Olanlara, dönüştüğüm şekle karım da inanamıyordu. Olmayacak şeylerden tartışma yaratıp karıma küsüyor uzun süre küs kalıyorduk. Hayatımız artık kavga gürültüden ibaretti. Eşimin şüpheleri kendisini Medyum Dolunay ile tanışmaya itti. Eşim şüphelenmekte haklıydı. Medyum Dolunay ile iletişim kurduğunda eski karamın bana kara büyü yaptığını öğrenmiş olduk. Bende ki olumsuz değişimin ve evimizdeki huzursuzluğun, aramızdaki kopukluğun sebebi ortaya çıkmıştı.

Kara Büyü Bozuldu

Eşimin hocamızı araması ve ardından büyünün bozulması yeniden aramızdaki sıcaklığın oluşmasını ve evimizin huzur dolmasını sağladı. İçerisinde olduğunuz bir takım sıkıntılar, olumsuzluk ve kötülükler bu büyüye maruz kaldığınız anlamına gelebilir. Eğer böyle bir şeyden şüphe duyuyorsanız ihmalkârlık etmeyip 0555 171 85 40 nolu telefondan medyum Dolunay’a danışın derim.

En Etkili Aşk Büyüsü

Selamlar, eminim siz de benim bir zamanlar yaşadığım endişe ve üzüntülere benzer durumda olduğunuz için buradasınız. Ama şunu söyleyeyim ki kesinlikle doğru yerdesiniz. Aşk acısı ile bundan kısa bir süre önce resmen her gün saatlerce ağlıyordum. Karşılıksız bir aşka düşmüştüm. Sevdiğim kişinin saçma sapan inatları nedeniyle bir türlü onu kendime aşık edemiyordum ta ki medyum Dolunay ile görüşüp en etkili aşk büyüsü yaptırana kadar.

Resmen Hayatım Değişti

Eğer sevdiğiniz kişinin size deli gibi aşık olmasını istiyorsanız mutlaka medyum Dolunay ile tanışın derim çünkü inanılmaz etkili büyüleri var. Ben şu an uğruna neredeyse ölümü göze alacak kadar sevdiğim kişiyle büyük bir aşk yaşıyorum. Büyüyü yaptırdıktan sonra resmen hayatım değişti diyebilirim. Artık sevdiğim kişiyle beraberim ve onun aşkını her an yoğun bir şekilde hissedebiliyorum.

Karşılıksız Aşklarda Çok Etkili

Eğer biriyle beraberseniz zaten kesinlikle işe yarayacaktır ama imkansız gibi görünen durumlarda da inanılmaz etkili bir büyü oldu. Aşktan sarhoş olmuş şekilde dolaştığımı söyleyebilirim ve nazar değmesin şu an ilişkim de mükemmel şekilde devam ediyor, hatta çok yakın zamanda sözlendik. Eskiden duyardım ama inanmazdım fakat gerçekten doğruymuş. Önemli olan bu konuda en düzgün kişiyle tanışmak. Eğer isteyen olursa medyum Dolunay’ın telefon numarası 0555 171 85 40’dir. Arayıp görüşün ve aşk derdinizi bir an önce sona erdirin diye öneririm.

Dünyamın Karardığı Günler

Her genç kız gibi ben de bin bir güzel umut ve hevesle evlendim. Evliliğimin ilk başlarında her şey yolundaydı. Birbirini çok seven iki kişiydik. Aramızdan su sızmazdı. Tartışmazdık bile. Öylesine mutlu, öylesine huzurluyduk. Bu mutluluğumuzu bebekle pekiştirdik. Bu kısma kadar her şey güllük gülistanlıktı. İkinci hamileliğim her ikimize de sürpriz oldu. Artık iki çocuklu bir aile olmuştuk fakat zaman geçtikçe aile düzenimizde bir takım değişmeler oluyordu. Kocam eve geç geliyor, genellikle de içkili oluyor ve bana karşı zerre kadar ilgi göstermiyordu. Aldatıldığımı anlamıştım. Uzun uğraşlarım sonucunda bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Kocamı kendime çekmek için ne yaptıysam fayda etmedi. Boşanma blöfünde dahi bulundum fakat bana mısın demedi.

Kocamı O Kadına Yar Edemezdim

Bu süre zarfında çok hırpalanmıştım. O kadından kocamı kurtarmam lazımdı. Kocamı kendine körkütük âşık etmişti. Bu gerçeğe dayanamıyordum. Çok yakın bir akrabamın tavsiyesine uyup güvenebileceğim bir medyuma ayırma büyüsü yaptırmayı kafama koydum. Bunun için biraz araştırma yapmalıydım. Ortalık sahte medyumlarla doluydu fakat gerçek medyum 0555 171 85 40 nolu numarada saklıydı. Hocamdan bu konuda bana yardımcı olmasını istedim. Beklentilerime en kısa sürede yanıt vereceğini söyledi. Sabır ve umutla kocamın o kadını terk edip bana ve çocuklarına sarılacağı anı beklemeye başladım.

Kocam artık bana ait

Hocamızın da dediği gibi beklentim kısa sürede yanıt buldu. Kocam ani bir değişim yaşadı. Artık o kadınla beraber değildi. Aldatılan, terk edilen, koca yolu gözleyen bütün kadınlara Medyum Dolunay’a danışmalarını tavsiye ederim.

Dört Boynuz Büyüsü

Dört Boynuz Büyüsü

Hayatınızda yolunda gitmeyen bir aşk durumu varsa size tavsiyem hemen medyum Olca ile tanışıp, dört boynuz büyüsü yaptırmanızdır. Ben bunu aynen bu şekilde yaptım ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Etrafımdaki herkesin kıskandığı bir beraberliğim var. Açıkçası ağzımın içine düşen bir sevgilim olduğu için herkes ne kadar şanslı olduğumu söylüyor fakat işin aslı ben medyum Dolunay’a gitmeden önce durumumuz pek de öyle değildi. Ama ben tabi ki bu durumu insanlara anlatmıyorum. Kimseye açık vermeyi istemem ve sevmem. Siz de vermeyin ve sorunlarınızı en etkili şekilde çözün.

Sevgilim Beni Aldatıyordu

İnsanların bana sırılsıklam aşık olduğunu gördüğü sevgilim aslında beni aldatıyordu. Yani epeyce bir kadınla beraber olduğunu biliyorum. Sürekli yakalıyordum ama sürekli inkar ediyordu. Ağzı çok iyi laf yapan biri olduğu için de beni bir şekilde kandırdığını düşünüyordu ama ben tabi ki kanmıyordum. Bu durum uzun süre böyle devam etti. Ya ayrılacaktım ya da büyü yaptırıp onu geri kazanacaktım. Ben ikinci yolu seçti ve gerçekten de medyum Dolunay’ın 0555 171 85 40 numarasını aramam sayesinde doğru karar verdiğimi çok daha iyi anlıyorum.

Artık Kıymetimi Çok Daha İyi Biliyor

Açıkçası sevgilimdeki değişimlerin haddi hesabı yok. Öncelikle aldatma olayı tamamen bitti. Her şekilde hayatında ben varım ve benden başkasına yan gözle bile bakmıyor. Günde yirmi kez beni arıyor, hiçbir yere bensiz gitmek istemiyor ve evlenmek için başımın etini yiyor.

Deli Gibi Aşık Etme Büyüsü

Deli Gibi Aşık Etme Büyüsü

Merhaba herkese, ben burada bulunan ve yorumları okuyan kişiler gibiydim. Yani kısa bir süre öncesine kadar sevdiğim insanı kendime deli gibi aşık etme büyüsü arıyordum ve medyum Dolunay’ın web sitesine de bu sayede geldim. Çok da memnunum çünkü buradaki yorumlar sayesinde ben de kendisiyle tanışma şerefine eriştim. İyi ki bu siteye girip onunla tanıştım çünkü sevdiğim çocuk şu an bana sırılsıklam aşık resmen ve ben de mutluluktan deliye dönmüş durumdayım.

Arkadaşıma Tavsiye Ettim

Ben çok güzel bir sonuç alınca yakın bir arkadaşım vardı, yıllardır birine platonik aşıktı. Ona da bu büyüden ve medyum Dolunay isminden bahsettim, benim yaptırdığımı da söyledim. Zaten sevdiğim çocuğun halinden tavrından o kadar belli oluyor ki bana aşık olduğu, söylediklerimin doğru olduğunun kanıtıydı hepsi. O da benden cesaret alarak hemen medyum Dolunay’ı aradı ve randevu aldı. Neredeyse 7 yıldır uzaktan sevdiği çocukla şu an nişanlılar.

Tamamen Gerçek

Bunları okuyanlara şunu söylemek istiyorum, öncelikle bu satırlardaki her şey doğru ve hepsi de benim başım gelenlerle alakalı. Her şey tamamen gerçek olduğu için herhangi bir endişeye kapılmadan doğrudan 0555 171 85 40 numarasından kendisine ulaşın. Konuşurken veya yanına gittiğinizde ne kadar düzgün ve sıcak biri olduğunu, tamamen Allah vergisi bir yeteneğe sahip olduğunu kendi gözlerinizle de görmüş olacaksınız.