Defalarca Yaşadığım Hayal Kırıklıkları

Defalarca Yaşadığım Hayal Kırıklıkları

Diğer kızlardan ne eksiğim vardı bilmiyorum ama onu kendime bir türlü âşık edemiyor olmanın müthiş acısını çekiyor her defasında ret edilmenin ıstırabında oradan oraya savruluyordum. Hoşlandığım ve tek taraflı aşk beslediğim kişiyle aynı apartmanda yaşıyorduk. Beni tanıması, benimle bir kez olsun konuşması için annem dâhil birçok kişiyi aracı yapmıştım. Fakat her çaba, her uğraş nafileydi. Mücadelem fayda vermiyor her seferinde yeniden dibe vuruyordum. Artık çok hırslanmıştım. Artık başka şeyleri devreye sokmanın zamanı gelmişti bu yüzden araştırma yapıp medyum bulmayı kafama koymuştum. Bu konuda önce çevremdekilere danıştım. Ne yazık ki kimsenin tanıdığı ya da önerebileceği medyum yoktu.

Düşlerimi gerçekleştiren dua

Düş kırıklıkları ve umutsuzluk içerisinde kendimi tamamen kapamış deli gibi medyum arar olmuştum. Erkeği aşık etme duası ile ilgili konuları araştırdığım bir gün Medyum Dolunay’ın yazılarını okuduğumu fark ettim. Makalelerin her biri açıklayıcı, tatmin edici, yeterli bilgilerle doluydu. Üstelik göz gezdirdiğim yorumların her biri olumlu yöndeydi dolayısıyla kendisini aramamak için hiçbir neden yoktu. 0555 171 85 40 nolu numarayı arayıp bana uygun en uygun duanın ne olabileceği hakkında konuştuk. Bu kadar tecrübeli birinin sözlerine kayıtsız kalabilmek mümkün değildi dolayısıyla konuşmamızdan son derece memnun kalarak telefonu kapadım.

Hayallerimi Yaşıyorum

O günden sonra, nasıl desem tabiri caizse fevkalade gelişmeler yaşandı. Aylarca peşinden koştuğum erkekten çıkma teklifi aldım. Şuan beraberliğimizin ikinci ayındayız. İki aydır tarifsiz duygular yaşıyorum. Umarım hepiniz en az benim kadar mutlu olursunuz.

Cin Büyüsü

Cin Büyüsü

Herkese iyi günler, ben ismimi vermek istemiyorum fakat buradan sizlere yaşadığım bir hadiseden bahsetmek istiyorum. Bir süre önce bana cinler musallat oldu. Bir anda hayatım kabusa döndü, neler olduğunu anlatmama imkan yok ancak yaşayan beni anlayabilir. Korku ve endişe dolu günler geçirdim. Evden çıkamıyordum ve sürekli rahatsız ediliyordum. O kadar çaresiz zamanlar yaşadım ki gitmediğim hoca kalmadı diyebilirim ama nafile bir türlü bu durumdan kurtulamadım ve çok uzun sürdüğü için de hem maddi, hem de manevi açıdan aşırı derecede yıprandım. Aile hayatım da ne yazık ki bu durumdan oldukça olumsuz etkilendi.

Normal Hayatıma Geri Döndüm

Medyum Dolunay ile tanışana dek bu böyle sürüp gitti. Onun yaptığı cin büyüsü bu dertlerimi tamamen sona erdirdi ve onca hocanın yapamadığını tek başında kısa sürede başardı. Bu nedenle ona gerçekten teşekkür borçluyum çünkü hayatımı bana geri verdi ve artık bir daha o sorunları yaşamayacağımı da biliyorum. Sizin hayatınızda bu konuyla alakalı bir sorun varsa hiç düşünmeden kendisi ile görüşebilirsiniz.

Güven Konusunda Endişeniz Olmasın

Kendisine her konuda, her açıdan güvenebilirsiniz. Yanılmak ve sahtekar kimselere para kaptırmak istemiyorsanız mutlaka medyum Dolunay ile görüşmelisiniz. Bunun için 0555 171 85 40 numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz ki ben de bu numarayı arkadaşımdan alıp aramıştım. Artık hiçbir sorunum kalmadı ve gerçekten de çok mutluyum.

Büyük Aşkıma Kavuştum

Büyük Aşkıma Kavuştum

Lise çağlarımdan beri âşık olduğum fakat asla dikkatini çekemediğim, ne yaptıysam kendimi biraz olsun beğendiremediğim, bin adım atsam bin kere itildiğim platonik aşkıma kavuşmak benim için bu dünya üzerindeki en imkânsız şeydi. Tek gayem onu biraz olsun kendime bağlayabilmek ve bu aşkımın ateşini ona gösterebilmekti fakat bu öylesine imkânsız bir şeydi ki artık hiç umudum kalmamıştı. Onu her gün görmek bana daha da acı veriyor bana karşı olan her sözü umudumu ve gururumu alt üst ediyordu. Günler geçiyor ben ağlamaktan bitap düşerken o gününü gün ediyordu. Ta ki en yakın arkadaşımın bana Medyum Dolunay’ı önerdiği güne kadar.

Hızlı Aşk Serüvenim

Gözüm hiçbir şeyi görmez olmuştu bu nedenle bir tek yoruma bile bakmadan hocamıza ait olan 0555 171 85 40 numarayı tuşladım. Daha sonra olacak olanlardan habersiz inançsız ve yorgun bir biçimde bekledim.  Medyum Dolunay bana bu durumda birini kendine âşık etme duası gerektiğini söyledi ve kısa sürede uygulamaya başlayacağını belirtti. Çok fazla zaman geçmeden olan olayları şaşkınlıkla izledim. Bana bu dünyadaki en imkânsız olan kişi bir sürü adım atar hale gelmişti. Rüyada olduğumu düşünüyordum fakat gerçeğin ta kendisiydi.

Dünyanın En Mutlu Aşığıyım

En büyük aşkımın bir gün ellerini tutabileceğimi ve onun bana aşkla bakacağını hayal bile edemezdim. Artık o benimdi. Her şeyin bu kadar hızlı ve muhteşem olacağına asla inanmazdım. Yolum iyi ki Medyum Dolunay ile kesişti.

Boşanma büyüsü

Boşanma Büyüsü

4 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim. Eşimle internette tanıştım ve kısa bir flört sonrasında da evlendik. Hayatımın hatasını yaptığımı hemen anladım ama ne yazık ki evlenir evlenmez hamile kaldığım için ayrılmak istemedim. Aşırı alkol alan ve ara sıra şiddet uygulayan biriydi. Sürekli huyuna girmek gerekiyordu ama bazen sebepsiz yere de dünyanın kavgasını ediyorduk. Bu durum hemen her gün böyle devam etti. Çocuğum büyüdükten sonra boşanmak istediğimi söyledim. Ama bunu duyunca bana daha çok saldırdı. Asla boşanamayacağımı söyledi. Beni öldürmekle tehdit etti. Evin içinde cehennem azabı yaşıyordum ve ben de boşanma büyüsü yaptırmaya karar verdim.

Medyum Dolunay Sayesinde Boşandık

Geçen sene uzun süre araştırarak medyum Dolunay’a ulaştım çünkü aldığım tüm duyumlar onun bana yardım edebileceği üstüneydi. Ben de bu şansı kullanmak için kendisine ait olan direk numarasını, yani 0555 171 85 40 bu numarayı arayıp hemen randevu aldım. Olanları anlattım ve boşanmak istediğimi söyledim. Bana o kadar çok yardım etti ki anlatamam. Öncelikle yaptığı büyü sayesinde geçen yıl rahatlıkla boşandık ve eşim şu an başkasıyla beraber olduğundan kafam da rahat.

Psikolojimi Düzeltti

Yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle yıpranan sinirlerimi de medyum Dolunay sayesinde düzelttim diyebilirim. Benimle hem çok yakından ilgilendi, hem de sorunlarım çözmek için başka büyüler de yaptı ve gerçekten şu an çok rahat bir hayat sürüyorum.

Sevgili büyüsü

Bitmeyen Küskünlük

Sevgilimle bir takım sorunlar sebebiyle aylarca küs kaldık. Suçlu taraf bendim ve dolayısıyla üzerimde baskı hissediyordum. Sevgilimi yok yere kırdığımı düşünüyor, kendi ellerimle onu kaybetmiş olmanın ıstırabını yaşıyordum. Zaman ilerledikçe pişmanlık duygusu içimi kemiriyordu bu yüzden sık sık kendisini arıyordum fakat her defasında aramalarımı ret ediyordu. Birçok kez iş yerine gittim. Defalarca evinin kapısında bekledim. Çabalarım boşaydı. Yaptıklarım işe yaramıyordu. Benimle artık barışmayacağı gerçeğiyle yüzleşmiştim fakat hayatında başka birinin olduğunu duyduğumda adeta çıldırmış, artık farklı güçlerden yardım almam gerektiğine inanmıştım.

Gerçek Medyum

Ablam doğaüstü güçlere gönül veren ve birçok kez Medyum Dolunay’ın ilminden faydalanmış biri. Dolayısıyla ilk aklıma gelen beni de kendisiyle tanıştırabileceği oldu. Numarasını verip dilediğim zaman arayabileceğimi, derdimi paylaşabileceğimi söyledi. Bunun üzerine hemen ben de medyum Dolunay’ı arayıp sevgiliyle barışmak için dua yapmasını rica ederek biraz da uygulayacağı dua hakkında sorular sordum. Tüm sorularımı içtenlikle yanıtlayan hocamız, beni bu çalışma konusunda yeterince bilgilendirdikten sonra içimi rahatlattı. O andan sonra biraz olsun hafiflediğimi hissetmiştim. Ayrıca içimde her şeyin güzel olacağına dair yepyeni umutlar oluşmaya başlamıştı.

Sevgilimle barıştık

Öncelikle ablama beni böyle muazzam bir ilim adamıyla tanıştırdığı için şükran dolu olduğumu söylemek istiyorum. Keşke daha önce arasaymışım diyorum. Kendi imkânlarımla aylarca başaramadığım şeyi Medyum Dolunay birkaç gün içerisinde gerçekleştirdi. Mucizelere tanık olmak istiyorsanız 0555 171 85 40 nolu numarayı tuşlayın derim.

Bebek Büyüsü

Yaklaşık 10 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşan bir kadınım. Evlendiğim günden beri hamile kalmak istiyorum ve bunun için denemediğim yöntem kalmadı gitmediğim hastane, kişi hatta hoca bile yok diyebilirim. Görünürde sorun yok ama bir türlü hamile kalamıyorum. Eşimde de bir sorun yok. Artık resmen hayata küsmüş ve çocuğumun olmayacağına kanaat getirmiştim. Çok mutsuzdum, psikolojim alt üst olmuştu. Bir gün internette bu konuda tesadüfen bir yoruma denk geldim. Kadın medyum Dolunay sayesinde hamile kalmıştı ve hikayesi de neredeyse benimkiyle aynıydı. İşte o gün yeniden umutlandım diyebilirim.

Anne Oldum Dünyalar Benim Oldu

Şu satırları yazarken bebeğime de bakıyorum bir yandan ve inanın gözlerim doluyor. O yorum hayatımı değiştirdi arkadaşlar. Medyum Dolunay ile görüştüm ve bana yaptığı bebek büyüsü sayesinde yaklaşık 2 ay içinde hamile kaldım. Yaşadığım mutluluğu tarif etmemin imkanı yok. Onca yıldan sonra hasretim bitti ve bu mucizeyi nasıl adlandıracağımı hala bilmiyorum ama medyum Dolunay’a o kadar minnettarım ki anlatamam.

Evlat Hasretiniz Sona Ersin

Eğer siz de hamile kalmakta sorun yaşıyorsanız ve bebek sahibi olmak istiyorsanız benim yazdıklarımı örnek alın ve mutlaka 0555 171 85 40 numarasını arayarak medyum Dolunay ile görüşüp bu büyüyü yaptırın derim. Kesinlikle pişman olmazsınız ve siz de benim gibi bebeğinizi kısa aman sonra kucağınıza alabilirsiniz. Gerçekten hepinizin bu mutluluğu yaşamasını yürekten isterim.

Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Siz de benim gibi ayırma büyüsü arayanlardan veya nasıl yapıldığı ile ilgili araştırma yapanlardan biriyseniz yazdıklarımı mutlaka okuyun. Yaşını başını almış bir bayanım ve iki oğlum var. Bunlardan biri henüz üniversite öğrencisi iken evli bir kadınla ilişki yaşamaya başladı. Ne dediysek, ne yaptıysak kendisini ikan edemedik ve bu yasak ilişkiyi sürdürmeye devam etti. Kadın da oğlumu bir türlü bırakmıyordu ama evliliğinden de vazgeçmiyordu. Açıkçası oldukça sıkıntı ve üzüntü verici günler geçirdik.

Ayrılmalarını İstiyordum Ve Ayırdım

Bu işin sonu yoktu ve oğlum okulu filan boşlamıştı. Tabi ki onca emek boşa gidiyordu ve üstelik bu kadın zenginliğimizden de faydalandığı için oğlumun parasını yiyor ama eşinden de ayrılmıyordu. Ne yazık ki oğlumu kullanıyordu. O nedenle ben de ayırma büyüsü nasıl yapılır diye bir araştırma içine girdim ve internette medyum Dolunay hakkında çok iyi yorumlar okuduğum için kendisine ulaşıp bana yardım edip edemeyeceğini sordum.

Oğlum Kendine Geldi ve Mezun Oldu

Bu büyüyü yaptırdığım gün itibariyle oğlum o kadından yavaş yavaş soğudu ve ayrıldı. Kadın çok uğraşsa da geri dönmedi ve eğitimine kaldığı yerden devam etti. Şu an mezun oldu ve güzel bir işe başladı. Ben de babası da çok memnunuz. Kesinlikle medyum Dolunay olmasa bunu başaramazdık. Sıkıntıları olanlar için numarasını vermek isterim. 0555 171 85 40 bu numaradan arayıp her sorununuz hakkında yardım isteyebilirsiniz.

Annesi Bizi Ayırmaya Çalıştı

Annesi Bizi Ayırmaya Çalıştı

Sevgilimle üniversite yıllarında tanıştık. Uzun süren ilişkimizi artık evlilikle taçlandırmak istedik. Fakat müstakbel kayınvalidem bu evliliğe karşı çıktı. Bunun sebebi sevgilimi bir başkasıyla evlendirmek istemesiydi. Sevgilim evin tek erkeğiydi doğal olarak üzerinde müthiş bir anne baskısı vardı. Annesinin baskılarına dayanamayıp sonunda benden ayrılacağını düşündüm. Bir gün gelir annesinin sözünü dinler beni unutur diye endişeleniyordum. Medyum Dolunay ile iletişime geçme hikâyem tam olarak bu kısımda gerçekleşti.

Kazanan ben oldum

Ezelden beri büyüye inanan biriyim dolayısıyla gizli ilimlere ilgim var. İnternet üzerinden sevgilini bağlama duası arayıp durduğum sırada Medyum Dolunay’ın resmi web sayfasına giriş yaptım. Kendisine güven duymam uzun sürmedi zira yapılan yorumlardan güvenilir biri olduğu zaten ortadaydı. 0555 171 85 40 nolu telefonu aradım. Kesinti yaşamadan hocamızla iletişim sağladım. Açıkçası bu kadar tatlı biri olduğunu düşünmemiştim. Anlayışı ve samimiyeti ona her şeyi rahatlıkla anlatmama neden oldu.

Sevgilim sonsuza dek bana ait

Korku ve endişelerimi, beklenti ve arzularımı dinledikten sonra uygulaması gereken yöntemden bahsetti. O günden sonra olacakları beklemeye başladım. Artık annesinin baskı ve ısrarları beni korkutmaz hale gelmişti. Aynı zamanda sevgilim eskisinden çok daha fazla bana bağlı, hatta annesine karşı müthiş bir öfke beslemeye başlar olmuştu. Zaman geçtikçe annesi baskı yapmamaya, ilişkimize karşı çıkmamaya, kısacası beraberliğimize saygı duymaya başladı. Kazanan biz olduk.  Artık annesinin sözüne kanıp beni terk edeceği korkusunu yenmiş, mutlu ve endişesiz bir insana dönüşmüştüm.

Aldatılan Bir Kadın

Aldatılan Bir Kadın

Yapı olarak çok kıskanç bir kadınımdır. Eşim bu yönümü bilerek evlendi benimle. Yakışıklı bir kocaya sahibim doğal olarak onu dış etkenlerden korumak, kimsenin ona benim gözümle bakmaması için elimden geleni yapmaktayım. Eşim her ne kadar beni seviyor, çocuklarımıza iyi bir babalık yapıyor olsa da çapkınlığa meyilli biriydi. Bu yüzden yerli yersiz bir takım düşüncelerim sürekli onu gözetim altında tutmama neden oluyordu birçok kez de bazı kadınlarla ilişkisi olduğuna şahit oluyordum. Zaman geçtikçe bu davranışları iyice kontrolden çıkmaya başlamış, beni iyi boşlamış, kendini tamamen başka kadınlara adamaya başlamış olmuştu.

Kocam Çığırından Çıkmıştı

Artık her günüm kocamın beni aldatmalarının verdiği acı ve ıstırap dolu şekilde geçiyordu. Bunu sonlandırmanın bir çaresi olmalı diye düşündüğüm bir gün, aklıma bir arkadaşımın eşi için yaptırdığı büyü geldi. Arkadaşım, Medyum Dolunay adında birine bağlama büyüsü yaptırmış ve bu sayede kocası düzelmişti. Hemen benim de bu kişiyi aramam gerektiğine karar verdim ve 0555 171 85 40 nolu numarayı arayıp, Medyum Dolunay’la görüşme yaptım. Kendisiyle tanışmamızın ardından, kocamın bitmek bilmeyen gönül ilişkilerinden bahsettim. Çalışmalarını başlatıp kocamın düzelmesi için özenle uygulama yapacağını söyledi.

Artık aldatılmıyorum

Görüşme yaptıktan sonraki günlerde hocamızın çalışmalarının etkisini gözlerimle görür olmaya başlamıştım. Artık kocamın düzeldiğine şahit oluyordum. Bu mucize değişimin gerçekleşmesini sağlayan ve kocamı bana bağlayan sevgili medyum Dolunay’a bir kez daha sonsuz teşekkürler ediyorum.

Aileden Soğutma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Aileden Soğutma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Annesine ve ailesine aşırı düşkün bir eşim var ve neredeyse eve gelmeyip işten çıkınca doğruca annesine gidiyordu. Bu düşkünlük yüzünden evde huzur kalmadı ve sık sık kavga etmeye başladık. Annesinin sözünden çıkmadığı için ondan duyduklarına göre davranıp beni aşırı derecede kırıyordu. Her günümüz böyle geçmeye başladı ve evliliğimiz sona doğru yaklaştı. Aslında boşanmayı da düşündüm ama önce aileden soğutma büyüsü nasıl yapılır diye bir araştırma yapmak istedim. Belki bu şekilde evliliğimi kurtarıp eşimi ailesinden biraz olsun uzaklaştırırım diye düşündüm.

Artık Ailesiyle Mesafeli Bir Tutum İçinde

Medyum Dolunay bu konuda bana yardım etti ve bu büyüyü uyguladık. Bir hafta geçmeden eşim işten eve gelmeye ve ailesine daha az gitmeye başladı. Derdim annesinden veya ailesinden nefret etmesi değil, sadece dengeyi sağlayabilmesiydi ve öyle de oldu. Çok kısa bir sürede evliliğimiz normalde olması gibi bir hale geldi ve eşim bana daha fazla değer vermeye başladı. Tabi ki aile kavramının da farkına varmasıyla her şey çok daha güzelleşti.

Medyum Dolunay Olmasa Başaramazdım

Doğrusunu söylemek gerekirse, medyum Dolunay ile görüşmeseydim pes edebilirdim. Bu büyünü onun yapması büyük şanstı çünkü kandırılmadan, düzgün bir şekilde sorunuma çare buldum. Benim gibi olanlar varsa 0555 171 85 40 numarasından kendisine bizzat ulaşarak derdine çare bulabilir ve tabi ki hayatındaki olumsuzluklardan kurtulabilir.

4 Boynuz Büyüsü

4 Boynuz Büyüsü

Herkese merhabalar, size yakın zamanda gittiğim ve çok da memnun kaldığım Dolunay Hoca ve ona yaptırdığım 4 boynuz büyüsü ile ilgili memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Özel hayatımla alakalı son zamanlarda pek çok sorun yaşamaya başlamıştım ve nedense işler de kötü gidiyordu. Çalışan bir bayanım ve normalde maddi durumumuz da oldukça iyidir. Ancak son aylarda bir anda her şey tepetaklak olmaya başladı. Üstelik bugüne kadar eşimle hiç kavga etmemişken onunla da tartışmaya başladık ama medyum Dolunay sağ olsun bunların hepsi bir anda düzeldi. Tabi ki onu bana tavsiye eden arkadaşıma da gerçekten teşekkür borçluyum diyebilirim ki o olmasa belki de bu şansı hiç elde edemeyecektim.

Kesinlikle Çok Güvenilir Bir Hoca

Aslında bu tip işlerle çok alakam yoktur ama Medyum Dolunay’ı tanıyınca içimdeki endişelerin yerini güzel bir huzur aldı diyebilirim. İnsanı ilk anda rahatlatan biri ve gerçekten de derdinizi rahatlıkla anlatabileceğinizi daha o anda anlayabiliyorsunuz.

Çekinmeden Görüşebilirsiniz

Eğer sizin de sorunlarınız varsa ve benim gibi ne yapacağınızı bilemiyorsanız ben size gönül rahatlığı ile Medyum Dolunay ile görüşmenizi tavsiye ederim. Herhangi bir endişeniz olmadan kendisini doğrudan arayabilirsiniz. Resmi numarası 0555 171 85 40’dir. Aradığınızda zaten sıcacık bir konuşma yapacağınız için o andan sonra sıkıntılarınız bir bir gidecek emin olun. Ben hayatımı yeniden onun sayesinde düzene soktum. Darısı sizin başınıza.