Zaaflarınız İle Oynamalarına İzin Vermeyin

Zaaflarınız İle Oynamalarına İzin Vermeyin

Merhaba arkadaşlar ben Tuğba. Yaklaşık 1 yıl süren bir ilişkim vardı ve pembe hayaller kurarken, ilişkimi evlilik ile süslemeyi planladığım zamanlarda maalesef her şey bir anda alt üst oluvermişti. Erkek arkadaşım ile aramız çok bozuldu ve ben ortada herhangi bir neden göremiyordum bu da beni başlarda çok üzüyordu fakat bu durum daha sonraları bende takıntı ve nefrete dönüştü. Her şeyi yapabilecek bir durumda hissediyordum kendimi ve artık her şeye yeniden başlamak yerine tam aksine intikam almayı istiyordum.

Duygularınızı Size Karşı Kullanıyorlar

Hayatımın merkezinde artık bu intak duygusu hüküm sürmekteydi ve bunun dışında hiçbir şey düşünmüyordum ancak bir yandan da kendimi gülünç duruma düşürecek şeylerden kaçınmaya çalışıyordum. İnternette izlediğim filmlerden, yazılardan etkilenerek büyü konularına girmeye karar verdim ve nasıl dipsiz bir çukura düştüğümü tam bu sırada anlamaya başladım. Medyum Filiz adında biriyle tanıştım ve irtibata geçtim randevuma gittikten sonra içinde bulunduğum ortam beni çok sıktı ve huzursuz etti.

Tam Bir Sahtekârlık

Benim anlattıklarıma çözüm odaklı yaklaşmak yerine sürekli bana hak veriyordu, daha fazla özelim ile ilgilenmeye başlayıp içinde bulunduğum sorunun dışında sorular ile beni farklı yönlere çekiyordu. Bir yerden sonra amacının sadece süreyi doldurmak ve parasını almak olduğunu anlamıştım fakat iş işten çoktan geçmişti ve verdiğim para çöpe gitti diyebilirim.

Yıllarca Süren Çocuk Hasreti

Yıllarca Süren Çocuk Hasreti

Dostlar merhaba. Üç yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Son bir senedir çocuk için uğraşıyoruz fakat hep aynı acı sonuçla karşılaşıyoruz. Maalesef çocuğumuz olmuyor. Eşimle ikimiz de çocuklara düşkün biriyizdir. Bir ara her şey olacağına varır, her şeyin hayırlısı deyip oluruna bıraktık. Mutlu olmaya çalıştık fakat zaman geçtikçe beklentimiz artmaya başladı. Haliyle bu durum evimizin içerisinde kara bulutlar estirdi. Eşim doktora gitmeyi ret ediyordu. Tedavi olma konusunda onu ikna edemiyordum. Artık çıldırma aşamasındaydım. Çocuk sahibi olan kadınlara gıpta ediyordum. Evliliğime konsantre olamıyordum. Anne olamamak içimde derin yaralar açmış beni uçurumlara sürüklemiş tüm hayatımı mahvetmişti.

Hamile Kalma Umudu

Kocamla eskisi gibi değildik. Evlat sahibi olma uğruna aramızdaki tüm bağ kopma noktasına gelmişti. Durum böyle olunca evliliğimizin bir gün biteceği gerçeğiyle yüzleştim. Çok korktum. Kocama çocuk vermek istiyordum bundan başka arzum yoktu. Bu arzu ve beklenti içerisinde öneri üzerine Medyum Barensel isimli bir hocaya ulaştım. Kendisiyle konuştuğum andan itibaren çocuklar gibi şen, heyecanlı, umut dolu oldum. Problemin kocamdan kaynaklı olduğunu söyledi. Okuyup üfleyeceği suyu kocama içirmemi, yapacağı muskayı yatak odamıza koymam gerekeceğini belirtti. Bunların karşılığında kendisine ne kadar para ödeyeceğimi sorduğumda bana söylediği fiyat karşılığında şaşkınlığımı gizleyemedim fakat her ne olursa olsun çocuk özlemi çeken bir kadın olarak kabul ettim ve parayı ödedim.

Söylediği Her şey Palavra

Sonuç olarak gerçek bir dolandırıcının, yalancının eline düştüğümü çok geç anlamış oldum. Hamile kalamadım. Bir çocuğa sahip olamadım. Kırılan onurum, gururum ve hayallerimle öylece kalakaldım.

Yeniden Evlenmek Hayal Oldu

Yeniden Evlenmek Hayal Oldu

Kocamdan ayrılalı 1 yıl olmuştu. Aşamadığımız bazı sebepler yüzünden boşanmak zorunda kalmıştık. İki kızımla birlikte ailemin evine dönmüştüm. Başlarda ailemin sıcaklığı içimi ısıtmış çok hoşuma gitmişti. Ailem beni ve çocuklarımı benimsemiş, boşanmış bir kadın olarak beni kabullenmişti. Her şey güzel ilerliyordu. Kızlarım anane ve dedesiyle mutluydular fakat baba hasreti çektiklerini fark ediyordum. Onlara her baktığımda içim acıyordu. Başkasıyla evlenmeyi hiç düşünmedim çünkü iki kız çocuğuna sahiptim ve bir başka erkeğin kızlarıma nasıl davranacağını bilemiyordum. Zamanla eski kocamı unutamadığımı hissetmeye başladım. Yanlış verilen bir kararla boşanmış olduğumuzu düşündüm ve eski kocamı sık sık aramaya başladım.

İddia Ettiği Her Şey Palavra

Kocam benimle çocuklar dışında herhangi bir konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirttikçe gururum kırılıyor, canım acıyordu. Kendisine onunla tekrar evlenmek istediğimi, çocuklarımızın baba sıcaklığına ihtiyaçları olduğunu belirttim. Eşim söylediğim hiçbir şeye sıcak bakmıyor, bundan sonra tekrar bir araya gelmemizin imkânsız olduğunu dile getiriyordu. Ne söylediysem, ne yaptıysam onu ikna edemedim ve ben de çareyi birçok insan gibi Medyum Elife hocada bulacağımı düşündüm. Elife hoca eski kocayı geri getirme büyüsünün üzerimizde etkili olacağını söyledi. Ayrıca eski eşimin bir başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia etti. O kadınla evlenmeden çocuklarının babasını sana döndüreceğim dedi. Bu söyledikleri bana baldan tatlı geliyordu. Ne kadar para istiyorsa vermeye hemen o anda hazırdım.

Sahte Büyücüler Her Yerde Karşınıza çıkabilir

Ben şuan da halen çocuklarımla baba ocağındayım. Bu hocanın yapmış olduğu büyünün hiçbir yararını görmedim. Param dışında beklentilerimi, umutlarımı, hayallerimi de kaybettim. Bu ve bunun gibi yalancı kişilerin ağına takılmamanızı diliyorum dostlar.

Yalancı Medyumun Sahte Vaatleri

Yalancı Medyumun Sahte Vaatleri

Hayatımın bir döneminde böyle kandırılacağım aklıma gelse ihtimal vermezdim fakat oldu! Evet, arkadaşlar bundan yaklaşık 3 ay önce bir aile dostumun aracılığı ile Medyum Bedirhan adlı kişinin telefonunu arayıp randevu talep ettim. Kendisi bana birkaç gün sonra geri dönüş yaptı. Görüşme için saat verdi. Beni evine davet etti. Belirttiği günde ve saatte evine gittim. O andan itibaren benim ayakta uyutuluş serüvenim başlamış oldu.

Söylediği Her Şeye İnanmıştım

Arkadaşlar ben yıllardır kör kütük bir kıza âşıktım. Bu kız ne benim varlığımdan ne de ona beslemiş olduğum tüm duygulardan bihaberdi. Onu kendime kör kütük âşık etmek için çıkmış olduğum bu yolculukta kendi saflığımın bedelini ödeyerek kaldım. Sözde hoca olarak bilinen bu şahıs, yapacağı aşk duası ile kızın bana bağlanacağını söyledi fakat iki gün beklemem gerektiğini belirtti. Kâğıda garip bir şeyler karaladı dualar yazıp bana verdi. Yazdığı duaları iki gün boyunca okumamamı istedi. Ben de her gün saf gibi karaladığı saçmalıkları okudum. İki gün geçti hâlâ kızın bana karşı bir hamlesi olmadı. Hocayı arayıp kızın halen bana âşık olmadığını söylediğimde bana biraz sabırlı olmamı bir hafta içerisinde kesin sonuç alacağımı belirtti. Tekrar umut içerisinde beklemeye koyuldum. Bir hafta geçmek bilmiyordu. Kendimi bu güzel yalana öylesine kaptırmıştım ki sonunda bana âşık olacağını düşündükçe yerimde duramıyordum.

Yalan Söylemekte Sınır Tanımıyor

Tekrar aynı sonuçla karşılaştığımda hocayı bir kez daha aradım. Bu zaten son görüşmem olmuştu çünkü bana 1 ay daha bekle kesin âşık olacak dediğinde her arayışımda beni kandırdığını fark etmiş tüm umutlarımı yitirmiştim.

Umutlarınız İle Oynanmasına İzin Vermeyin

Umutlarınız İle Oynanmasına İzin Vermeyin

Selam dostlar sizlere insanların çaresiz durumlarından faydalanarak onları nasıl para tuzağına düşürdüklerini anlatacağım ve bunlar maalesef benimde başımdan geçti aynı hataya düşmenizi istemediğim için yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. Çocuğumuz olmuyordu ve evde bizden bir parçanın dolaşmasını, sesiyle evimizdeki huzursuzluğu dağıtmasını çok istiyorduk ve eksikliğini çektiğimiz bir durumdu bu. Doktorlara başvurduk ancak bu dönem büyük bir sabır gerektiriyordu biz ise hemen sonuç alabileceğimiz çözümler için uğraşıyorduk.

Mantıklı Düşünün

Bu süreç artık hayatımın merkezindeydi aynı durum eşim içinde geçerliydi ve gündelik işlerimize, uğraşlarımıza konsantre olamıyorduk hep bir bekleyiş içerisindeydik. Arkadaşlarım ile konusu açıldığında yaptığımız muhabbetlerde büyü, dua gibi konular konuşuyorduk ve aklımın bir köşesinde duruyordu bu konuşmalar. Her yolu denediğimi düşünürken bu konunun eksikliğini hissettim ve bunun üzerine yoğunlaştım. İnternetten araştırmalar yaptım ve en büyük hatamın bu olduğunu sonradan anlayacaktım maalesef.

Kendinizi Kaptırmayın

İnternet sitelerinde yazılanlar o kadar güzel anlatılıyordu, o kadar güzel yazılıyordu ki anlık bir zaaf ve umutlanmanız sonucu bunlar size gerçek gibi gelebiliyordu rahatlıkla bu yüzden ben de buna aldandım ve Medyum Ramazan adlı birinden randevu alarak bu işe ilk ciddi adımı attım. Çaresiz ve sıkıntılı bir vaziyette olduğum çok açıktı ancak karşımdaki kendini bu işler konusunda uzman olarak tanıtan adam tam bir fiyaskoydu. Sonucunda cebimdeki paradan olduğum ile kaldım ortada ve kesinlikle iyice araştırmadan bu yola başvurmayı denemeyin demek istiyorum.

Tüm Umutlarımı Yıktı

Tüm Umutlarımı Yıktı

Evlendikten sonra evlilik birliğinin hiçte bana uygun olmadığını fark ettiğimde artık iş işten çoktan geçmişti. İlk başlarda heyecan verici gibi görünen evlilik yaşantısı zamanla canımı sıkmaya başladı. Üstüne bir de karımın saçma sapan kıskançlıkları vardı ve bu gerçekten çok bunaltıcıydı. Onu defalarca üstüme gelmemesi için, gün içerisinde beni defalarca aramaması için ikaz ediyordum; çünkü bu tarz davranışların fazlasıyla gereksiz olduğunu düşünüyordum. Eşim, kendisinin bana davrandığı gibi davranmamı istiyor, onu kıskanmamı, merak etmemi, sürekli arayıp sormamı arzu ediyordu fakat ben böyle bir adam değildim dolayısıyla eşim için bunlar çok boş beklentilerdi.

Karından Kurtulacaksın Dedi

Zaman geçtikçe halen hiçbir şeyin değişmediğini görmek, karımın bana sülük gibi yapıştığını hissetmek üzerime yük oluyordu. Ondan ayrılmak istiyordum fakat cesaret edip boşanma lafını dile getiremiyordum. Zamanla sıkılır, eskisi kadar üzerime düşmez, kıskançlarına son verir diye bekledim fakat hiçbir şey düşündüğüm gibi olmadı. Kendimi kafeste hissettikçe gözüm dışarıya kayıyordu. Eve geç gelmelere başlamıştım. Hayatımda günü birlik, tek gecelik kadınlar olmaya başladı. Karımdan nasıl boşanacağımı bilmiyordum. Onu kendimden soğutmak istiyordum fakat bunun nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ta ki bir internet sitesinin karşıma çıkacağı güne kadar!

Soyup Soğana Çeviren Medyum

Medyum Deniz adındaki büyücüden karımın benden soğumasına yardımcı olmasını istedim. Belirttiği miktarda parayı ödedikten sonra karının senden soğuması ayrılması an meselesi dedi. Bende beklemeye başladım. Belki de üzerinden tam 1 yıl geçmiş olmasına rağmen karım benden ne soğudu ne de boşandı. Bu insanın tam bir yalancı sahtekâr olduğunu ve bu kişiye kimsenin kanmaması gerektiğini belirtmek isterim.

Sahte Medyumun Düzmece Yalanları

Sahte Medyumun Düzmece Yalanları

Arkadaşlar benim düştüğüm korkunç durum Medyum Hakan isminde biriyle tanışmamla başladı. Bu kişiye telefon aracılığıyla ulaştım. Benim de sizler gibi bazı gizli güçlerin yardımıyla elde etmek istediğim bir şey vardı. Ve maalesef kendisi tarafından ayaküstü dolandırıldım. Bu kişinin ağzından çıkan her sözcük yalandan ibaret; beni sevdiğim erkeğe kavuşturacağını vaat etme yalanıyla kandırdı ve üstelik bunu en süslü cümleleriyle kolaylıkla başardı.

Ortalık Sahte Hocalarla Dolu

Ben büyüye inanan biriyimdir. Yıllarca aşk beslediğim sahip olmak için delirdiğim bir erkek vardı. Onu deliler gibi seviyor ondan başkasıyla evlenip yuva kurabileceğime hiç ihtimal vermiyordum. Düştüğüm bu uçurumdan beni kurtarabilecek tek çarenin âşık etme büyüsü olduğuna inandım. Sizlerle adını paylaştığım bu şahıs aşk duası ile erkeğin bana sırılsıklam âşık olacağını bana evlenme teklifi edeceğini ve çok kısa bir süre içerisinde gelip beni ailemden isteyeceğini garanti etti. İnandım tabii ben de. İstediği ücreti gözüm kapalı ödedim. Ne evlilik teklifi aldım ne de gelip beni ailemden istedi. Günlerce bekledim. Belirttiği süre çoktan dolmuştu. Söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi. Kendisini defalarca arayıp hala bana âşık olmadığını hiçbir şeyin değişmediğini iyiye giden bir şey olmadığını söyledim. Benzer yalanlarla beni ikna edip telefonu kapadı.

Aşk Duası Yalanı

Yaşanan bu durumun üzerinden epey zaman geçti fakat ben halen geçirdiğim psikolojik çöküntünün izlerini taşıyorum. Bu insan yüzünden insanlara karşı olan güvenim kayboldu. Ona ödediğim para haram olsun. Duygularımı sömürmekten başka bir şey yapmadı!